Şimdi Ara

Satılık Logitech G700 3 Aylık temiz FİYAT DÜŞTÜ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir tane daha hediye geldiği için şuan kullandığım şubat ayında vatandan hediye olarak alınmış Logitech G700 mouse satılıktır.

Kutusu her şeyi sapasağlam duruyor

Fatura hediye olduğu için malesef yok fakat garanti belgesi ile sorun olunca halledebilirsiniz ( Vatandan hallediliyor )

Mousepadsiz asla kullanmadım

VATAN COMPUTER LİNKİ

Türkiyenin her yerine kargo olur.Komisyonlu Sanalpazar linki açılır.İzmirde elden verilir.

Kargo alıcı öder

Fiyat : 170 TL pm atın konuşalım.

( Üst model mouselar )Özellikle Steelseries Sensei , Razer üst modeller , Madcatz rat 7 veya 9 ile takas olur veya işime yarayan bir şey de olabilir.

Üründe görünürde veya teknik olarak hiçbir arıza yoktur.Diablo 3 ve BF3 oynarken kullanıldı.3 Aylık olmasına rağmen son 1 aydır kullanıyorum aktif olarak.

NOT : Makine olmadığından fotoğraf çekemedim.İlla ki istenirse telefondan çeker atarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton Senna -- 13 Haziran 2012; 12:22:26 >

• hocam selamlar. seagate 1 tb 7200 sata3 harddisk var. ilk sahibiyim. 8 aylık falan. Takas düşünür müsün? Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

hocam selamlar. seagate 1 tb 7200 sata3 harddisk var. ilk sahibiyim. 8 aylık falan. Takas düşünür müsün? Tşk.

teşekkürler fakat işime yaramaz hdd
  • Güzel fiyat güzel ürün iyi satıcı.Umarım en kısa zamanda ürün satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Güzel fiyat güzel ürün iyi satıcı.Umarım en kısa zamanda ürün satılır.

teşekkür ederim.elimde fazla duracağına farklı mouse almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
  • Günceldir
  • takip...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.