Şimdi Ara

Satılık Logitech G610 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık Logitech G610 200 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-logitech-g610-oyuncu-klavyesi-687115049/detay/

Uzun zamandır dolapta kutusunda bekleyen G610 umu satıyorum. Farklı bir klavye kullandığımdan satıyorum. Faturası mevcut fakat garantisi bitmiş. Kutusu duruyor. Tek sorunu sağ üstteki ses tekerleği, iç taraftaki plastik kısım kırılmıştı, bir bilgisayarcıda yaptırdım fakat orijinali gibi olmadı pek yine de çalışıyor ancak dönerken biraz pürüzlü dönüyor. Onun dışında genel olarak klavyede bir sorun yoktur tüm tuşları ve ışıkları çalışmaktadır. Tr tuşludur. Cherry mx brown versiyonudur. Ayrıca her tuşun altına yuvarlak lastikler aldım daha sessiz ve yumuşak yapıyor tuşları isteyen çıkarabilir tabiki. Ses tekerleğinden dolayı fiyatı baya düşük yazdım bu fiyata bu klavye bence gayet uygun.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Diyarbakır Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.