Şimdi Ara

SATILIK Logitech G500 Gaming Mouse 50₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun süredir kullandığım logitech G500 mousemi hem yeni mouse aldığım için hemde çift tıklama sorunu olduğu için satmaya karar verdim. Ara sıra farenin sol tuşuna tek bir defa bassanız dahi çift tıklama yapıyor. İnternette birçok kişinin başına geldiği, kronik bir sorun olduğu belirtiliyor. İçi açılıp onarılabilirmi bilemiyorum ancak uğraşmak istemedim yeni mouse aldığımdan dolayı. İçine takılabilen ağırlıkları da mevcuttur yanında verilecek. Çalışmayan tuşu vs yoktur. Kullanıma bağlı olarak üzerinde silinmeler mevcut. Alıcısına hayırlı olsun.
    Şehir dışına alıcı ödemeli gönderilecektir.
    SATILIK Logitech G500 Gaming Mouse 50₺
    SATILIK Logitech G500 Gaming Mouse 50₺ SATILIK Logitech G500 Gaming Mouse 50₺ SATILIK Logitech G500 Gaming Mouse 50₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesley Benjamin Sneijder -- 27 Mayıs 2018; 3:17:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatura garanti varmı?
  • pm gönderildi

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Logitech G430
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kronik çift tıklama sorunu için çözüm(ler) burada uzunca şekilde anlatılmış. Çoğu mouseun açılıp switchlerinde modifikasyonla çözüm sunuyor yalnız, teknik olarak forumdakilerin tabiriyle "tamir görmüş" oluyor. Link:http://zalbee.intricus.net/2014/02/how-i-fixed-my-logitech-g500-mouse/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam. Yeni mouse aldığım için uğraşmak istemiyorum boşuna içini açmayayim zarar veririm falan gerek yok. Bu işten anlayıp alacak arkadaş sorunu halleder daha yüksek fiyata satar alacak kişiye kalmış :). Yinede teşekkür ederim.

• Güncel

• Güncel

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.