Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Logitech G35 7.1 Surround Sound Gaming Headset - Paketi Açılmadı Satın Al 14 Temmuz 2017 11:18 1 1 Satılık Logitech G35 7.1 Surround Sound Gaming Headset - Paketi Açılmadı Merhabalar, değişim ürünü olarak sıfır gelen Logitech G35 kulaklığımı satıyorum. Paketini açmadım, sıfır üründür. Garantisi hakkında bir bilgim yok. Logitech müşteri hizmetleri ile konuşmamda seri numarasını istediler, ben de paketi açmak istemediğim için öğrenemedim lakin genel olarak değişim ürünlerinin 2 yıl garantisini olduğunu belirttiler. Kulaklığın fiyatı 200 TL'dir, pazarlık kesinlikle yoktur. Kargoyu alıcı ödeyecektir.Ödeme Yolları: Türkiye İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Bankası, Enpara.comSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Keenetic Omni DSL N300 VDSL2/ADSL2+ Modem Router Beyerdynamic TYGR 300 R Gaming Stereo Kulaklık Arm & Hammer Charcoal Sensitive Diş Macunu 75 ml (3 Kutu) [Satıldı] Corsair CP-9020156-EU RM850x 850W 80+Beyaz PSU
Satış hala devam etmektedir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Keenetic Omni DSL N300 VDSL2/ADSL2+ Modem Router Beyerdynamic TYGR 300 R Gaming Stereo Kulaklık Arm & Hammer Charcoal Sensitive Diş Macunu 75 ml (3 Kutu) [Satıldı] Corsair CP-9020156-EU RM850x 850W 80+Beyaz PSU