Şimdi Ara

Satilik Level 90 Rogue- Cleric Neptune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    level 90 olan çarymy satyyorum.
    Kisa bilgi
    Rogue Xbow skilleri Max yani 90
    DAgger 80
    Cleric 82 - bless , division ress max ta.
    85+5 xbow
    85+5 dagger
    85+3 cleric rod

giysileri için rev6.com dan bakılabilir. Kısaca;
    88+4 head 87+4 foot 87+4 earring 86+4 shoulder 85+4 hand 85+4 chest 85+4 ring x2 var bütün hepsi full blue . 88 üzeri itemler henüz unic durumumda. bu sebeple 90 chest ve 89 tasset için bir kaç gün beklemek gerekecek sanirim.

yaninda 200 m parasi var.

Önemli ayrintilar: 200 honor puani var. Bu baya yüksek bir rakam server rank açildiginda kesin
    honor buf alacaksiniz demek.
    Level 4 guild master. (Guilddeki tek eleman da benim :D)

Serverin kralligina oynayan bir chardir.www.rev6.com dan ayryntylar incelenebilr. Zaten player rank daki konumu size fikir verecektir (1-2-3 de dolasir). Yatiramayacagi hiç bir char yok sadece wariorlar zorluyor.

Simdiye kadar hiç bir asyalida zorlanmadim. Teke tekte glavicileri ve bowculari (+7 bowcu) aliyor.
    Alan arkadasin çok memnun kalacagindan eminim. Zaten serverda daha iyi bir rogue suan yok varsa da her halde özel bir yerde kasiyor ben görmedim.
    Ankara'dan veya aydından elden satış düsünüyorum küçük bir ihtimal internetten olabilir.

Şuan 500 ytl teklif geldi ancak şu sebeple satmadım.
    Bu çar serverın en hızlı taxisini yapan bir çardı. Bunu partime giren 10 larca kişiye sorabilirsiniz ki türk yabancı bir çok nick yazabilirim. Bu çarı alan kişi belki abartısız bir ayda bir kaçtane 60 kastırır bunları rahatça da 80 yapar. İster bunları satar ister günde 10 saat taksi yapar 10 günde abartısız hatta düşük bir rakamla 700 m kasar bu parayı satar çarı aldığı parayı bir ayda çıkartır. Hele internet kafe sahipleri için ekmek teknesi. Bu sebeple hemen al fiyatını 750 ytl yaptım. Bu söylediklerimi ben de yapardım. Ancak samimi bir itirafla eşim bu oyundan çok rahatsız oluyor. Onun hatrına emekli oldum.

Herkese basarilar.
    Not: mfatihbarut@yahoo.com dan ulasabilirsiniz. Nick AFFETMEYEN aksamlari basinda oluyorum. _DOKTOR_ yan çarim bundan da ulasabilirsiniz. Msn pek kullanmiyorum gerekirse fatihbarut@hotmail.com dan konusuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 13 Haziran 2008; 14:10:18 >

• abi ben alım _AFFETMEYEN_ nuker tibetteki onuda ban satmıştın bunuda bn alım hayırlı satışlar
  • Hayırlı satışlar Güzel Char
  • Sağol elvada
  • ewt char çok iyi yeni almasaydım kesin elden seninkini alırdım. hayırlı satışlar
  • cok spr char fiyatta cok ii hyrlı satıslar kardesim..
  • teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • char kesinlikle cok guzel ancak ulkemiz sartlarında 750 ytl buyuk para bence 500ytl de harika bi teklifmiş bana kalırsa 500 ytl veren varsa sat derim aylarca forumda bu ilan kalsa dahi 500un uzerinde teklif gelecegini zannetmiyorum.
  • teklif forumdan gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.