Aşağıda listelediğim malzemeleri satıyorum, arızalı hiçbir ürün yoktur.
LCD yi widescreen e geçmek için, ADSL modemi wireless a geçtiğim için (Bugüne kadar ne bir ısınma problemi, ne de hattan düşme yaşadım, 7/24 açık kullandım, ADSL TR ye geldiğinden beri kullanıcısıyım), wireless klavye+fare setini frekansı çakışan ürünüm olduğu için satıyorum.
Klavye+Fare seti, İzmir Tekmar'dan Nisan 2007 faturalıdır, LCD İzmir Vatan bilgisayardan Nisan 2007 faturalıdır.
17 Inch Multiscanning LCD Monitor - 17 Inch Viewable SXGA(1280x1024) LCD - Brightness 300 cd/㎡ - Contrast Ratio 700 : 1 (Typical) - Response Time 8ms - High quality screen rescaling capability - Image Color Matching Profile - Analog & Digital Interface - Built-in power supply - Power Management (veSA DPMS) - Plug-and-Play (VESA DDC1/2B Compatibility) - TCO'99/03 Certified - Support VESA Physical Mounting Interface - Built-in Speaker (2W x 2ch) & Earphone Jack
USR 9105 Ön panel ledleri USR 9105 Arka bağlantıları
* Power * ADSL * WAN IP * Ethernet LAN 1 * Ethernet LAN 1 * Ethernet LAN 2 * Ethernet LAN 2 * Ethernet LAN 3 * Ethernet LAN 3 * Ethernet LAN 4 * Ethernet LAN 4 * Reset * ADSL * Power input * Power on/off
Voodoo özellikleri;
Chip Release Date Components Core (Mhz) Memory (Mhz) FillRate (Pix/Tex) Mem Bus Width Memory Bus Voodoo1 Oct-96 SST-1 chipset (1x1). No VGA. 50 50 50/50 64-bit×2 4/6 EDO PCI Voodoo2 Jan-98 SST-2 chipset (1x2). No VGA. 90 90 90/180 64-bit×3 8/12 EDO PCI
# RF Kablosuz Klavye ve Mouse Seti # Receiver Aynı Zamanda Şarj Cihazı # Güvenli RF Teknolojisi, iWheelZoom Yazılımı # Klavye ve Mouse İçin PS/2 Bağlantı # Mouse: # RF ve Optik Mouse # 5Buton ve 1 Scroll # 800 CPI optik duyarlılık # 255 farklı ID kodlaması ile 255 adet A4Tech kablosuz # mouse''un bir arada kullanılabilmesi # Klavye: # A Tipi Multimedya Klavye (Anti RSI) # 19 Tane Kişiselleştirilebilen Multimedya TuşuSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.