Şimdi Ara

Satılık Kutusunda Polaroid 300 yeni nesil şipşak makina

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 1 ay önce yalçınlar dan 250 tl ye aldığım polaroid 300 makinamı, bana birkaç gün önce instax mini hediye gelmesi sebebiyle yarı fiyatına satıyorum! Ürün gerçekten çok eğlenceli ve harika bir makinadır. Sadece 1 kez kullanıldı. Ürünün sitesinden alınan açıklamasını koyuyorum:

şipşak fotoğrafları hatırlıyor musunuz? Tabii ki hatırlıyorsunuz. Dijital devrimin her şeyi değiştirmeden önce devir onların devriydi. Bu üzücü bir durum, çünkü anında baskı yapabilmek gerçekten çok eğlenceli bir deneyim. şimdi bununun daha çok farkındayız çünkü Polaraid 300 analog kamera yeni olarak elimize ulaştı.

Önceki marifetli şipşak makinenin bir daha geliştirtmiş bir modeli olarak tasarlanan bu kamera kartvizit büyüklüğünde fotoğrafları saniyeler içinde basabiliyor. Hiçbir yükleme işlemi veya USB tarzı araca ihtiyaç duymaksızın.

Bu kamerayı herkes kullanabilir dersek sanırım abartmamış oluruz. Sadece tek bir düğmeye basmanız ile birlikte fotoğrafınız 5.3cm x 8.5 cm ölçülerinde Polaroid filminizin üzerine basılmaya başlar. Hata bunla da kalmayıp klasik beyaz çerçeveyi de oluşturur.

Artık 21. Yüzyılda yaşadığımız gerçeğini es geçmeyerek, Polaroid’de çalışan temiz kalpli insanlar oto flaş, oto ayar, 1/60 saniye elektronik kapak ve manüel poz düzeltme gibi özellikleri eklemeyi ihmal etmemiş. Kompleks makinelerin ve anlamsız özelliklerin bir antidotu olarak düşünebileceğiniz bu makine partiler, festivaller ve tatiller için mükemmel bir eğlence aracıdır.

Özellikleri:

Polaroid 300 Kamera

• Anında renkli fotoğraflar basabilirsiniz
    • 4 farklı sahne seçimi ile mükemmel poz: kapalı alan/bulutlu/normal durum/güneşli
    • Az ışıkta oto flaş
    • Kapak hızı: 1/60 saniye
    • Sadece polaroid 300 film ile çalışır
    • Bileklik dahil
    • Ölçüleri: 11.5 cm x 7 cm x 12 cm

ÜRÜN KIRMIZI RENKLİDİR

Fiyat olarak 120 tl istiyorum. Ayrıca 30 tl değerinde 1 adet de 10 luk film hediyemdir. İnternette filmlerini hepsiburada.com bunlardanistiyorum.com yalçınlar.com.tr ya da yalçınların mağzalarından büyük 5m migroslara carrefourlara vatan bilgisayardan çeşitli büyük teknoloji ve fotoğraf mağazalarına heryerde bulabilirsiniz.

Kısa süreliğine buradayım o yüzden acil satılık:)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 15 Eylül 2011; 12:38:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• harici 500 gb 2.5 veya 1tb 3.5 inc hdd ile takas olur.
    teşekkürler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Urun hala satilik mi ve garantisi var mi ? Ozelden de mesaj atabilirsiniz sipsak foto makinesi alacagim sifirini arastirmadim henuz sizinki temizse ve garantiliyse goruseviliruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.