Şimdi Ara

SATILIK KUTULU KİNGSTON 1 GB ddr2 LAPTOP RAMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KUTULU KİNGSTON RAMLAR ADETLİ ADETSİZ SİPARİŞ ALINACAKTIR..
    SİPARİŞİ VEREN ARKADAŞA 3 GÜN İÇİNDE DÖNÜLECEK VE KESİN SONUÇTA NAKİT KARŞILIĞI RAM KARGOYA VERİLECEKTİR.. fiyat 100 ytdir...

SADECE SİPARİŞ VERMENİZ YETERLİ 1 GB LAPTOP RAMİ ELİNİZDE ..,

HAYRILI ALIŞVERİŞLER

MSN MÜSAİT PM MÜSAİT.. TELİMİDE VEREBİLİRİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxdanışmanlık -- 23 Aralık 2006; 22:21:05 >

• fiat yok
  • acele ettik . artık var
    quote:

Orjinalden alıntı: kurban50

fiat yok

sinan abi sana verelim uyarsa
  • ihtiyaç olursa neden olmasın 100 ytl fiatın uygun
  • Cidden fiyat çok uygun ,neden bukadar ucuz olduğunu sorabilir miyim,birde elinizde 512mb var mı?
  • abi fiyatın uygunluğu hizmet için zaten 200 e satan çok mağaza var ordan alabilir pahalı isteyen inş.. 100 ytlye ççok güzel ramlar vermeyi düşünüyoruz.. zaten toptan vermek asıl hedefimiz 512 şu an yok sanırım ama asormam lazım 1 gb bence çok iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Cidden fiyat çok uygun ,neden bukadar ucuz olduğunu sorabilir miyim,birde elinizde 512mb var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxdanışmanlık -- 23 Aralık 2006; 22:39:36 >
  • P m Attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gördüm Pardon
  • bence fiyat süper arkadaşlar..ihtiyacı olan kaçırmasın derim..
  • Fiyat süperde o kadar yokki,ben düşünüyordum 512 almayı ancak çok pahalı geliyordu,eğer gelirse 512liklerde bilgilendirirseniz sevinirim,hayırlı satışlar
  • 512 lik var 70 ytl
    quote:

Orjinalden alıntı: tsk

Fiyat süperde o kadar yokki,ben düşünüyordum 512 almayı ancak çok pahalı geliyordu,eğer gelirse 512liklerde bilgilendirirseniz sevinirim,hayırlı satışlar
  • pm attım
  • hayırlı satışlar abi... Barış kareşimden sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz...
  • yaw adaş ben senden daha bir sey almadım su ramdan verde bi paramız nasip olsun sana......

birde referans verebilecenmi
  • BARIŞ dan 1 adet ramde ben alayım lazım olur nasılsa bol kazançlar
  • arkadaşlar yoldaydım nete gelemedim.. ram lar şu anda 1 gb olcak 512 için daha sona cevap vereceğim.. ramlarin 533 olduğunu biliyorum ama diğer seçenekleride ayarlıyabilirsem size dönerim siparişleri pm lerseniz ve adresleri ayarlarım şimdi yemek yiycem
  • Marka nedir,sıfır mı ve ddr2 mi?Bana 1gb ddr2 533 mhz lazım 2adet,cevabın için teşekkürler.
  • aga marka kingston sıfrı kutulu 1 gb dd2.. 2 adet size yolıycam .. siparişinizi aldım . sanırım msn ede eklediniz.. görüşürüz
    quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Marka nedir,sıfır mı ve ddr2 mi?Bana 1gb ddr2 533 mhz lazım 2adet,cevabın için teşekkürler.
  • Evet ekledim görüşmek üzere...
  • ms den goruselım...saygılar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.