Şimdi Ara

SAtılık kullanılmamış uv ışık...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar parçalar aşağıdaki resimlerde mevcut..Birinci resim çalıştığını göstermek için çekildi...İkinicide zaten gördüğünüz üzere kutuları dahi mevcut..Ürün elimde fazladan kaldı(Bi arkadaşıma almıştım o istemeyince )

adedi 7.5 Ytl İzmirde yarın ve sonarki günler elden verebilirim...İsteyene kargo yapabilirim(alıcı karşılar)...

Herkese hayırlı alış-verişler....

• yarın tekini elden alıyorum ilhanathema@hotmail.com
    bornovada oturuyorum

edit: tekini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanathema -- 26 Aralık 2006; 23:47:52 >
  • resimdekiler cold cathode değil uv floresan ampul 6 ya da 8watt..kasa içi için düşünen varsa ısı sorunu olabilir.İlan başlığında da zaten cold cathode diye belirtilmemiş ama yinede olası yanlış anlamaları engellemek için yazdım.
  • evet onlar bildiğimiz boyanmış florasan lamba .. çünkü aynısından bende var.. 20 cm lik 8 ytl . fiyatı fazla bence
  • ya UV ışığın yaptığı etkiyi yapar boyanmış fln diil içerisinde uv ışık werecek gaz war.Aynı sonucu werir ama ergin abininde dediği gibi ısı sorun olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

resimdekiler cold cathode değil uv floresan ampul 6 ya da 8watt..kasa içi için düşünen varsa ısı sorunu olabilir.İlan başlığında da zaten cold cathode diye belirtilmemiş ama yinede olası yanlış anlamaları engellemek için yazdım.

yerinde uyarı sağol
  • Bunlar 220v ile mi 12v ile mi çalışıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12v 8w güç tüketimine sahip..
  • kamyoncuların mor lamba dediklerinden bunlar:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.