Şimdi Ara

SATILIK Kral Canas Havalı Tüfek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüfek ile sadece 500 mermi atılmıştır herhangi bir sorunu yoktur ilk alındığı gün gibidir.Piyasa da en iyi markalardan biri olan kral ucuzluğunun yanı sıra yüksek performansta göstermekte hatsanın birçok pahalı modeline göre çok daha iyidir.Gamo gibi yabancı malı ürünler düşük performanslara çok yüksek fiyatlar isteyebiliyor.Ankara içi görerek test ederek satılacaktır.Tüfek yanındaki herşeyle beraber sadece 125 tl dir. Aşağıda yazan özellikleri LÜTFEN OKUYUNUZ

ÖZELİKLERİ

Namlu Çıkış Hızı 4,5mm-310/sn
    Nişan Almayı Kolaylaştıran Truglo Gez sistemi
    Silahı Daha iyi kavrayabilmeniz için estetik kundak tasarımı
    Toplam Uzunluk 110 cm
    Toplam Ağırlık 2900 Gr

SATILACAK ÜRÜNLER

-Kral Canas(4,5mm)
    -4(.)20 Dürbün
    -Tüfek Kılıfı
    -Tüfek Harbisi

Kral Canasın Gücünün İyi Olduğuna Dair Bir Video
    Kral Canas Vs Hatsan Mod.125 Karşılaştırma

İlgilenenlere Özelden Cep Tel Verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krmc06 -- 21 Ağustos 2014; 23:02:37 >

• efbiyay kullanıcısına yanıt
    neresi yanıltıcı adamın kral canas ürünüyle alakası ne olabilir orda aletle ölçüm yapılıyor eliyle mi ölçüyor herşey meydanda lütfen yalanlamayın kullanmadan ne olduğunu bilemezsiniz kulanmış olsanız da orda net sonuçlar belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krmc06

neresi yanıltıcı adamın kral canas ürünüyle alakası ne olabilir orda aletle ölçüm yapılıyor eliyle mi ölçüyor herşey meydanda lütfen yalanlamayın kullanmadan ne olduğunu bilemezsiniz kulanmış olsanız da orda net sonuçlar belli

Silahın cıkardığı sese namludan fırlayan gaz-yag bulutuna bakılırsa dizelleme yok yok içten yanmalı motor
    Sezeravı davet edelim bir de o baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efbiyay -- 22 Ağustos 2014; 14:42:18 >

• <!--ok-->Asil, Kral ve Torun bizim koyde uretilen havali tufeklerdir. Fiyat olarak gayet ucuzdur ve fiyatina gorede kalitelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZERAV

<!--ok-->Asil, Kral ve Torun bizim koyde uretilen havali tufeklerdir. Fiyat olarak gayet ucuzdur ve fiyatina gorede kalitelidir.

Taman fiyatına göre kaliteli ama bence mod125 le karsılastırlamaz ayrıca sizce de video yanıltıcı diğil mi
    Bu arada arkadaş yanlış anlamasın kesinlikle ona sahtekar demiyorum bu video daha once tartışılmıştı kral canas ta aşırıbir dizelleme var
  • Hatsan Mod 125 ile kiyaslanamaz. Hatsan Jaguar ise Diger markalar Fiat olarak dusunebilirsiniz.
     SATILIK Kral Canas Havalı Tüfek
  • ben kendi görüşümü söyledim ve ben kıyasladım kıyaslarımda aralarında 275tl fark olmasaydı kıyaslamazdım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    havalı tüfek önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Krmc06 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba !
    Kardeşim her türlü tüfeği, av tüfeğini buradan almanı tavsiye ederim hem kapmanyalı ürünler hemde kaliteli güvenebilirsiniz tavsiye ederimhttp://avtufegi.net/ bu site @Krmc06
  • ramazangul123 R kullanıcısına yanıt
    Allah seçip de yolluyor galiba kardeşim akıl var nizan var okuma özürlü müsün sen ? Silah satmaya çalışıyoruz bana silah alınacak site veriyor verdiğin siteden git kendin al adamı ayar etmeyin ilanı sabote etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz bu ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.