Şimdi Ara

SATILIK KOMPLE AKVARYUM VE CICHLIDLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askere gideceğim için ne yazık ki akvaryumu ve balıkları satmam gerekiyor. Ben askere gidince onlarla ilgilenicek kimse kalmayacak. Akvaryum, 15 tane cichlid (Boyları 4-8 cm) dekoratif taşlar kum ısıtıcı derece hava motoru hava filtresi hava taşı yapay bitkiler vs hepsini birlikte vereceğim. Tankın kapasitesini tam olarak bilmiyorum lakin 60 lt lik olduğunu tahmin ediyorum İzmir Balçovada oturuyorum.

Hepsine istediğim fiyat 100 liradır pazarlık yoktur fiyatı araştırırsanız iyi olduğunu göreceksiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuuuaa -- 15 Kasım 2012; 19:58:24 >

• resim olursa daha hızlı satabilirsiniz lakin fiyat çok makul görünüyor
  • resim ekledim bir adet dileyen arkadaşlar olursa daha fazla gönderebilirim kendilerine
  • kargosu ne tutuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeehee.

kargosu ne tutuyormuş

izmir içi elden satış yapıyorum kargonun sağlıklı gelceğini sanmam
  • ankarada olsaydınız 2. kez düşünmeden alırdım
  • Hayırlı satışlar.Fiyat çok iyi.Akvaryumda büyükmüş.Ankarada olsaydınız keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malesef Ankara biraz uzak kaçıyor :) Zaman az kaldı satılmazsa bir arkadaşa vericem o ilgilencek gelince inş balıkları sağlam görürüm :)
  • mesajım bulunsun
  • Ankara'dan talep çok ama İzmir'den yok olcak iş değil
  • İstanbul'da olsaydınız kesin alırdım fiyat güzel, balıklarınızda çok güzel görünüyor. Alacak arkadaşa veya satamazsanız size tavsiyem o yapay bitkileri+dekoru çıkarın kum ve taş yeterli çiklet için. Ayrıca biraz kalabalık olmuş akvaryumunuz 15 tane Çiklet o akvaryuma fazla Çiklet geniş alan sever. Hayırlı satışlar dilerim.
  • ben daha önce lepistes moli kılıç vs balıkları yetiştiriyordum yavru alıyordum çoğu ölüyordu bu sefer de ölür dedim 20 tane falan aldım 5 tanesi öldü e tabi alan yetmedi balıklara :) bakalım satılmazsa arkadaşa vericem suyu çok çabuk kirleniyor tek derdim o
  • forum dışına satılmıştır arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.