Şimdi Ara

Satılık Kırmızı Bisan DAĞ Bisikleti 50 TL Şok fiyat !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklet 18 viteslidir yaklasik 5-6 yillik kendim kullandim. V Frenlidir. Dağ bisikleti oldugu icin Dağlık ormanlık alanlarda sürmek gerçekten çok keyiflidir. Son 1 senedir hic kullanmadigim icin satiyorum. Bisiklet fotografta gorundugu gibidir. Kirmizi renktir. Bisan ihlas markali DAĞ bisikletidir. Sadece zinciri kopuk vede ön tekeri patlaktır üşendiğimden vede vakitsizlikten dolayı tamir ettirmedim. tamir ücretinide göz önünde bulundurdugum için bisikleti normal fiyatının çok çok altında satıyorum. Şaka gibi bir fiyata satıyorum.
    Bunun disinda bir sorunu yoktur gayet temizdir.
    istanbul yakacik civarindan elden teslim edilir.
    Fiyat:50 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 14 Ağustos 2012; 22:56:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6-7 sene kullandığım canavar gibi bir bisiklet. şimdi trek 4300d kullanıyorum ama hala ondaki rahatlığı bulamıyorum. arabalarda toyota corolla efsane kasa neyse bisikletlerde de bisan ihlas'tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rentts -- 8 Temmuz 2012; 21:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentts

6-7 sene kullandığım canavar gibi bir bisiklet. şimdi trek 4300d kullanıyorum ama hala ondaki rahatlığı bulamıyorum. arabalarda toyota corolla efsane kasa neyse bisikletlerde de bisan ihlas'tır.

evet hocam gerçekten öyle, eskiden zamanında az dağ tepe çıkmadım bunla birgün bile teklemedi. Eskilerin yeri hep birbaşka oluyor zaten

• maşallah sizin ciğerlerde sağlam teklemiyo dağda tepede
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

maşallah sizin ciğerlerde sağlam teklemiyo dağda tepede

her sağlıklı insanın yapabileceği şey bu. İnsanüstü bir ciğere gerek yok yani))

• dostum bu bisikletler zamaninda 1 numaraydi be hala yeni gibi duruyor :-)

• ah be izmirde olsan hocam :) iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsety

ah be izmirde olsan hocam :) iyi satışlar

Sağol dostum. Kısmet artık:)

• Kargo fiyatıyla ne kadara gelir bana bi hesaplayın :( :D:D İstanbul Bağcılar'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRkannYLDZ

Kargo fiyatıyla ne kadara gelir bana bi hesaplayın :( :D:D İstanbul Bağcılar'a

kargo pahalıya gelir malesef. elden alabilirseniz sizin için daha uygun olur.
  • Hocam sen nerde oturuyosun.. Bisikleti almayı düşünüyorum.. Tabi satılmadıysa hala....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.