Şimdi Ara

Satılık Keenetic Speedster AC1200 4X5DBI Vpn Dualcore Mu-Mımo Beamforming Wpa3 5xge Fiber Mesh Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Keenetic Speedster AC1200 4X5DBI Vpn Dualcore Mu-Mımo Beamforming Wpa3 5xge Fiber Mesh Wifi
    Selamlar,

24 Aralık 2023 te alındı, bir süre kullanıldıktan sonra macbook'a geçmem sebebi ile rafa kalktı.
    Temiz ürün, performansından vs çok memnundum.
    Aşağıda bu ürünü alırken foruma açtığım konu ve performans sonuçlarını son mesajda paylaşmıştım.

Keenetic üründen ana modeme wifi ile bağlanıp, masaüstü bilgisayara keenetic modem üzerinden kablo ile bağlanıyordum.

Ping,veya hız ile alakalı hiç bir problem yaratmadan çok güzel iş çıkartıyordu.

İstanbul pendik e-5 velibaba civarı elden satış. Kartal Cevizli de sık uğradığım semtlerden, o taraf içinde görüşülerek randevulaşılabilir.

https://forum.donanimhaber.com/ev-ici-internet-kurulumu-500-mbps-kablosuz-hiz--157563052-2

Satılık Keenetic Speedster AC1200 4X5DBI Vpn Dualcore Mu-Mımo Beamforming Wpa3 5xge Fiber Mesh Wifi

İstanbul pendik e-5 velibaba civarı elden satış. Kartal Cevizli de sık uğradığım semtlerden, o taraf içinde görüşülerek randevulaşılabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.