Şimdi Ara

Satılık kasa, AMD anakart ve işlemciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık kasa, AMD anakart ve işlemciler
    2 Bilgisayarımı tek bir bilgisayara dönüştürmek için anakart ve işlemcilerimi satmaktayım. Her ikisinde de xigmatek red scorpion kule tipi soğutucu bulunmakta(fansız) onları yanında hediye olarak vericem. Ürünleri tek tek satabilirim, hiç bir sorunları bulunmamaktadır. Kardeşimle birlikte autocad ve 3dsmax kullanırız diyerek toplamıştım ama sonradan ihtiyaçlarımı daha az karşılar olduğundan kenarda duruyorlar uzun zamandır.

- everest eagle ec337-KK3 : 150 TL(1 YILDIR KUTUSUNDA HİÇ AÇILMADI)
    - Asus M5A97 LE R2.0 : 200 TL
    - Asus M5A97 R2.0 : 230 TL
    - FX 8350 + redscorpion : 400 TL
    - FX 8320 + redscorpion : 350 TL

Alternatif

-Asus M5A97 R2.0 + FX8350 + Redscorpion + kasa ve 2 adet fan (fotoğrafta soldaki) : 700 TL (sıfır kasa ile 800)
    -Asus M5A97 LE R2.0 + FX8320 + Redscorpion + kasa + güç kaynağı + 1 adet fan (fotoğrafta sağdaki) : 700 TL (sıfır kasa ile 800)

Kendime bir dolap yapıp içerisine montaj edeyim düşüncesi ile kasaların kapaklarını komple söktüm ama sonradan kapakları sökük bir şekilde direk dolaba koyduğumdan bir daha toplamaya uğraşmadım. Kasaları kozmetik olarak bu şekilde vericem o yüzden. İsteyen olursa da yukarıda tek olan kasayla birlikte içerisine toplayıp temiz olarak da verebilirim. 400w peak bi güç kaynağı var içerisinde. Tüm ürünlerin kutuları da var ancak taşınırken nereye konduğunu bilmiyorum. tek işlemci ve anakartları başka bir kutuda düzgün muhafaza edip teslim edicem. İstanbul içi elden teslim tercihimdir

Satılık kasa, AMD anakart ve işlemciler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.