Şimdi Ara

Satılık JBL E40BT - Beats Audio Pro Zwart - İpod Touch 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Uzun Süredir Kullandığım Kulaklıkları Satıyorum.

JBL E40BT Bluetooth Özellikli Taç Kulaklıktır. Son Derece Temiz Kullanılmıştır. Şarj Aleti İle Verilecektir. Temizlik Olarak 10 Üzerinden 8 Alır Rahat. Fiyat 300 TL dir.

Beats Audio Kulaklık Pro Bir Kulaklıktır . Siyah ve Meralden Oluşan Modelidir. Temizlik Olarak Temiz Fakat Kulaklıklarda Soyunma Vardır . Plastik Sünger Kısmında. 10 Üzerinden 6.5 aLır Ses KAlitesini Anlatmama Gerek Yok . Fiyat 450 TL.

İpod Touch 4 8 Gb modellidir. Diyat Olarak 140 Tl İstiyorum Kutusu Durmaktadır. Temizlik Olarak 10 Üzerinden 7 alır.

Resim İSteyenlere Özelden yada whatsappdan atılır.

Bi Kulaklık daha var beats marka 200 dolar civarıydı sanırım onunda ufak sorunu var yaptırırım diyene ücretsiz verilecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İpodu aldım, arkadaş referanslarında yazdığı gibi değildi, gönderdiği ürünün ekranında kırılmış bir yer vardı, şarjı 8 saat gidiyor demişti 2 saat zor yetiyor. 8 yazmış 32 çıktı sadece sevindiren konu o.

Kargoya verdikten sonra WhatsAppdan engellemesi şaşırtıcı oldu. Askere gideceğini söylüyordu, nöbette uyumasa iyidir...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeşim engellemedim askerde android kullanamıyorum ekranda kırık yokki resimleri sana atmıştım öncesinde numaramdan arayabilir yazabilirsin .
    Günahımı almana gerek yok para iadesi ile ürünü alayım geri ekranda kırık yoktu ararsın numaramı özelden atacagım . dediklerine dikkat etmelisin iade alırım resimleri gördün önceden kırık yoktu kardeşim kırık olsa almazdın. ama yinede iade alacam senden numaramı ararsan sevinirim çarşı iznimdeyim ve yeni girdim siteye ayıp.

• Vallahi telefonla aradım düşmedi, mesaj attım gitmedi, ekran kırık şarj 2 saati zor çıkarıyor, aklıma başka bir şey gelmedi. Ekran kırık dediğim gibi kırık değilsede ne bilmiyorum, gittikçe büyüyor. Neyse günahını aldıysam affola, iade istemiyorum. Satılık JBL E40BT - Beats Audio Pro Zwart - İpod Touch 4

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dosrtum ürünün resimlerini atmıştım sana kesinlikle böyle bir durum yoktu hatta spotify açıpda atmıştım. hayatta böyle bişi satmam resimlere bak istersen kardeşim. numaram açık ulaşman lazım özelden de yazdım whatsappdan değil normalden ara kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEATS STUDİO 3 WİRELESS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.