Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
t-jays two kulaklığımı satıyorum arkadaşlar daha kutusunu dahi açmadım ürün elime 26 sında ulaştı (yurt dışından getirtmiştim) 25 inde ipod'um çalındığı için kullanacak bir aletim kalmadı. maddi olarak biraz sıkıntıdayım ve yeni ipod alamıyorum. ürün sıfırdır, hiç açılmamış kutusundadır, faturası ile yollanacaktır. 2 YIL garantisi vardır.
Driver Type 10 mm Custom Dynamic Speaker Sensitivity 97dB @ 1kHz Impedance 16 Ohm @ 1kHz Frequency Response 17 Hz – 22 000 Hz Earphones Color Deep High Gloss Black Isolation JAYS Sound Isolating Sleeves Size (L)17.5 x (W)6.9 x (H)14.8 mm Weight 8 grams (0.28 oz) Cord Type Dividable TPE coated cables Length 60 cm (23.5 in) + 70 cm (27.5 in) Plug Straight, Gold-Plated Stereo Plug 3.5mm (1/8 in)
resmi temsili olarak koyuyorum kutusu dahi açılmadığı için, ilk açan siz olacaksınız. istediğim fiyat225TL, takas tekliflerine açığım.
teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ürünü revize et dedim etmedi, satışta değildir arkadaşlar. Sansa clip plus aldım ve kulaklığı kullanmaya başladım. O kadar iyiki, bilgisayarımın kulaklığından falan müzik dinlerken, 'ne lan bu?' diyorum :D