Bildirim
SAtılık jaragar kinetik saat
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Saat bana hediye gelmisti iki hafta once sadece bir kac kez taktim hala sifir sayilir. Paraya ihtiyactan dolayi satmak istiyorum. Alindigi gun kargoya verilecektir. Jaragar 19 yillik mekanik saat ureticisi bir firmadir. Daha oncede jaragarin mekanik saatlerinden kullandigim icin saglamligini belirtmek isterim Omur boyu kullanabileceginiz bir saattir. Ve bulabileceginiz en sik mekanik saattir. Fotograflar gonderilecek saate aittir. Kasasi buyuk ve ilgi cekicidir. Kasa boyutu 4.8 cm. İcindeki tum gostergeler calismaktadir. Saten bu markayi ucuz Cin markalariyla karistirmayin.. Mekanik saati bilmeyenler icin aciklayayim. Mekanik saatlerde pil olmaz 15. Yuzyilda bulunan bir teklonojidir. Saat kolunuzda sallandikca resimde gordugunuz zemberek kasilip gevseyerek kinetik enerjiyi depolar. Eger kolunuzda takili kalmicaksa elinizle saatin dis katmanini saat yonunde cevirin. Depolanan enerji saati gece boyunca calistiracaktir Usteki gosterge ayin kaci oldugunu soldaki hangi ayda oldugumuzu sagdaki ise hangi gunde oldugumuzu gosterir. Alttaki ise zemberektir surekli haraketlidir. Mekanik saatlarin suya cok dayanikliligi yoktur yani denize havuza sokmaya gelmez. El yikama yagmur gibi durumlara dayaniklidir.
neymiş yahu bu jaragar
uzun uzun aramaya zahmet etmeyeceğim sadece kadranı değişik olan model
http://www.ebay.com/itm/JARAGAR-White-Tourbillon-Day-Date-Self-winding-Mechanical-Mens-Steel-Wrist-Watch-/290940338529?pt=AU_Watches&hash=item43bd654161
-
http://www.takasyolu.com/ilan/ks-kronen-sohne-marka-saat-4375
Banada akvaryum ile saat takas edelim diye bir teklif gelmiş
saat ile ilgili bilgi verebilecek varmı acaba ? -
Çin yapımı otomatiik saat. Günde ortalam 2-4 dk sapma oranı vardır. Bu sa bir otomatik saat için çok fazladır. -
quote:
Orijinalden alıntı: MurderByDeath
Çin yapımı otomatiik saat. Günde ortalam 2-4 dk sapma oranı vardır. Bu sa bir otomatik saat için çok fazladır.
her gün 2-4 dakika geri veya ileri gidiyor kurmak mı lazım sonra kurmazsak 5 gün sonra yarın saat felan oynar mı ? -
Ayar yapman lazım ama bu değerler zaman ilerledikçe artacaktır. Çin otomatik saatleri fazla ömürleri yoktur. @ozanay26 -
http://www.takasyolu.com/ilan/ks-kronen-sohne-marka-saat-4375
sizce 100 tl eder mi ? burdaki saat -
100 TL ye Casio saat al daha iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: MurderByDeath
100 TL ye Casio saat al daha iyi
Çok sağol para vermiyecem takasyolu.com da benim akvaryum var onunla takas edeceğiz o zaman mantıklı olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X