Şimdi Ara

Satılık Jackson JS30 + Marshall MG10CD + EMU0404 PCI EV STÜDYO SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitarı vaktim olmadığı için çalamıyorum. Evde paslanacağına birinin işine yarasın istiyorum çünkü gerçekten müthiş bir gitar. İnce mi teli koptu fakat yeni bir tel alıp kolaylıkla takabilirsiniz. Eğer kendiniz takmak istemezseniz 10-15 lira gibi bir ücret verip herhangi bir gitar dükkanında da yaptırabilirsiniz. Gövdesinde 2 tane minik çizik vardır çok ince olduğu için pek belli olmamaktadır. Amfi oldukça iyi bir amfidir zaten bilen bilir marshall en iyi amfi üreticilerinden biridir. 10 watt kulağa az gelebilir fakat ev kullanımı için idealdir. Ses kartı hakkında konuşulacak çok şey var internette emu 0404 diye arayıp bulabilirsiniz. Bilgisayara bağlayıp kayıt vs. işler için kullanılır. Yanında kılıfı, biri cort marka 2 adet jak kablosu, 3 adet farklı kalınlıklarda pena ve amfinin sesini kulaklık ile dinlemek için jack converter'i vereceğim. PTT kapıda ödeme vb. bir sistemle komisyonu karşıladığınız takdirde yollayabilirim. Komisyon ödemek istemiyorsanız havale ardından kargolayabilirim. Düşündüğüm fiyat 650 liradır. Her türlü sorunuzu pm ile sorabilirsiniz. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.