Şimdi Ara

SATILIK İzmirden Z5500 SATIŞ İPTAL EDİLDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok beğenerek aldığım Z5500 ü komşu kavgasına sebebiyet verdiği için satıyorum.
    19.08.2008 tarihli faturalıdır.5-10 saat anca kullanılmıştır.

Fiyat 550 YTLdir.
     SATILIK İzmirden Z5500 SATIŞ İPTAL EDİLDİ.

Faturalı,çift kutulu,garantili ve toz değmemiştir.
    Koli ebatları ve ağırlığı sebebi ile İzmir önceliklidir.
    Tatil dolası ile İZMİR'deyim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsirisFigo -- 22 Eylül 2008; 6:30:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Alıcı olmak istediğinizde teşhir ürünü ile karşılaşıyorsunuz.Vatan ve mavide 525 YTL civarı daimi fiyat var ama alıcı olmak isteyin bak nelerle karşılaşacaksınız.Özellikle 2 ay almak için deşmediğim site kalmadı.Gerçekten kutusunda sıfırını 550 YTL den ucuza bulabilecek yok diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsirisFigo -- 21 Ağustos 2008; 19:52:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mahoni_20

internette 520 ytl kapalı kutu ücretsiz teslimat olan yerler var ama cihaz nazik bir ürün olduğu için elden teslim alınmasını tavsiye ederim. ve vatan bilgisyardaki ürün siteden kalkmasının sebebi teşhir ürününün satılması. nerden biliyorsun diyen arkdaşlar toplandığını gördüm diyorum. ve yok olmucağı anlamına gelmez bence biraz beklediğimiz takdirde kampanyalar arasında yer alacak ve talep edilen bir ürün fiyat=performans...

Vatan bilgisayardaki ürün benim önce OEM müdürü ESEN hanımla sonra da genel müdür İbrahim beyle tartışmamdan sonra stoktan düşüldü.Teşhirden de çekmelerini yada fiyatı düşmelerini söylemiştim.Demekki geri merkeze iade etmeyi tercih ettiler.Satılması mümkün değil,çünkü teşhirdeki ürüne alıcı olmak isterseniz 10 dk hesap yapıp 508 YTL diyorlar.1 senelik teşhir ürünü olduğunu söylemekten çekinmiyorlar.Forumdaki 2.el Z5500 lar daha az çalışmıştır.Bunlar 7 gün mesai içinde 8 saat kesin çalıştırıyorlar.Diğer 3 şubelerindekilerde teşhir ürünü onlarda yakında stoktan düşer.Şikayetimde para yatırıp gelecek stokları beklerim dediğimde gelecek partinin bu fiyattan olacağını garantiliyemeyiz demişlerdi.

• bu sayfada birşey olduğunu ilk olarak yazmak istiyorum çünkü az önce cevap verdim ve sayfayı 3. yenilememde senn bana yazdığın cevap ve benim yazdığım silinmişti. 17:00 52 de yeniden yazdın ve şimdi yeniden yazıyorum o ürünü ben incelerken erken davranan bir müşteri aldı ister buna inan ister inanma benim ne senden nede vatandan çıkarım yok ama insanları kötülüyorsun.
  • Ne amacım olabilirki kötülemekten aldı dediğin kişi 508 YTL den almış olması lazım.Yani kendi isteği ile razı gelmiş olması lazım.Açıp Vatandan öğrenebilirsin kötüleme amaçlı değilim gerçekler bilinsin istedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: OsirisFigo

Alıcı olmak istediğinizde teşhir ürünü ile karşılaşıyorsunuz.Vatan ve mavide 525 YTL civarı daimi fiyat var ama alıcı olmak isteyin bak nelerle karşılaşacaksınız.Özellikle 2 ay almak için deşmediğim site kalmadı.Gerçekten kutusunda sıfırını 550 YTL den ucuza bulabilecek yok diyorum.

sadece vatanda değil mavi bilgisayardada 520-530 civarı fiyatın çok uçuk ikinci el ürünü sıfır fiyatının üstüne satıyorsun ve gereksiz yorumlarla fiyatını savunuyorsun senin gibi ikinci el bölümünde deneyimi olmayan kişilerin böyle fiyatlar vermesini normal karşılıyoruz hayırlı satışlar

• Eskiyince enaz siizin kadar ucuz fiyat vereceğime söz veriyorum.Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ALINIK PS2 NAKİT UYGUN
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ereyon da Havale İndirimli: 552,96 YTL satılıyor uygun bir fiyat verirseniz düşünebilirim
  • hergunucuz.com bu ürünü daha yeni 465 ytl ye vermedimi?..yoksa benmi yanlış anımsıyorum.?? eğer anımsadığım fiyat doğruysa ve üstelik bende vatanda bu ürüne baktım fiyatlarınıda biliyorum ikinci el bir ürün için 550 ytl aşırı uçuk bir fiyat olarak kalmış..bu ürünün ikinci elde edeceği fiyat 400 ytl dir fazla etmez hiç kusura bakma arkadaşım..
  • aynı fiyata sıfırı 12 taksitle satılıyor
  • Komşuyla 2 kere daha kavga edince taşındı.Mutlu mesut dinlemekteyim artık.Satışı iptal edeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.