Şimdi Ara

█►SATILIK İPOD TOUCH 4G (360TL) ◄█

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 4.ayda alınmış İPOD TOUCH 4G 8GB satılıktır. Cihaz tertemiz kutusu malesef yok, data kablosu ve mikrofonlu kulaklık eksiksiz, ekranı tertemiz fotoda gordukleriniz ise parmak izi sizi yanıltmasın , ayrıca yanında usb priz şarj aparatıda mevcut(fotosunu cekmeyı unuttum), arkasında ise her ipod da olan klasik kılcal çizikler var(çizikler asla derin değildir, gorduklerınız ışığın yansımasıdır ), son sürüm yüklü olup fotoğrafları aşağıdadır

█►SATILIK İPOD TOUCH 4G  (360TL) ◄█

Satış Fiyatı:360TL olup pazarlık yada takas yoktur. İlgilenen arkadaslar p.m den ulaşabilirler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 21 Aralık 2011; 14:45:05 >

• Super fiyat iyi satislar
  • Fiyat iyiymiş Hocam. İyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qfirat

Super fiyat iyi satislar

tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Fiyat iyiymiş Hocam. İyi satışlar

cok saolun, ihtiyacı olan kesınlıkle kacırmasın
  • iphone 2g ile takas olur mu numaram 05363312519
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

quote:

Orijinalden alıntı: iMonster

Fiyat iyiymiş Hocam. İyi satışlar

cok saolun, ihtiyacı olan kesınlıkle kacırmasın

270 TL'm var daha biriktiriyorum. Fiyat çok cazip geldi + Referanslarınız var. İlerleyen bir tarih'te alan olmazsa ben talibim Hocam. Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar takas dusunmuyorum, satıs devam edıyor
  • Guzel cihaz guzel fiyatta insanimizda para kalmadi artik yoksa durmazdi gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qfirat

Guzel cihaz guzel fiyatta insanimizda para kalmadi artik yoksa durmazdi gibi geliyor

bende bılmıyorum hocam nedenini, satısımız devam edıyor
  • fiyat çok cazip diyorsunuz ancak sahibindende 350 tl ye daha temiz ürünler var o yüzen satılamıyor olabilir kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: fehim89

fiyat çok cazip diyorsunuz ancak sahibindende 350 tl ye daha temiz ürünler var o yüzen satılamıyor olabilir kanımca

hocam fıyat aralıgı 320 ıle 500 arası degısmektedir, kımı urunlerde yazılımsal sorun varken bazılarında ıse fızıksel hasar mevcuttur, cıhaz tertemız ve sapasağlam olup fıyatıda budur
  • eyvallah hayırlı satışlar ancak daha temiz ürünler daha uyguna var umarım satabilirsiniz bu fiyata zaten kutusunda 32 gbı 400e veren var
  • quote:

eyvallah hayırlı satışlar ancak daha temiz ürünler daha uyguna var umarım satabilirsiniz bu fiyata zaten kutusunda 32 gbı 400e veren var

bu arada cok arastırdım kutusunda sıfır 32gb 400 e veren hıc rastlamadım, neyse arkadaslar sattıgım makine temız ve hatasızdır alacak olan arkadaslar p.m den ırtıbata gecsın
  • quote:

quote:

eyvallah hayırlı satışlar ancak daha temiz ürünler daha uyguna var umarım satabilirsiniz bu fiyata zaten kutusunda 32 gbı 400e veren var

bu arada cok arastırdım kutusunda sıfır 32gb 400 e veren hıc rastlamadım, neyse arkadaslar sattıgım makine temız ve hatasızdır alacak olan arkadaslar p.m den ırtıbata gecsın

arkadas sifir 32 dememis ki zaten. forumda 380'e satan var 32 gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

arkadas sifir 32 dememis ki zaten. forumda 380'e satan var 32 gb.

arkadasın yazdıgı mesajı özelden hallettik

Satış devam ediyor

• pm
  • Arkadaşlar ürün sinager_dante arkadasımıza satılmıstır guzel gunlerde kullanmasını dılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.