Şimdi Ara

SATILIK Ipod Touch 4G 32GB - 540 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın(09.10.2010) kargodan alacağım 32GBlik Ipod Touch 4G mi 540 TL ye satacağım. Ürünün jelatini dahi açılmamıştır ve faturalıdır. Faturaya iki adet Ipod kayıtlı olduğu için ona göre düzenleme yapılacaktır, fatura mevzuunda herhangi bir sorun yoktur. Ben Niğde'de oturuyorum. Eğer burada oturan arkadaş varsa elden teslim edebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meyece -- 8 Ekim 2010; 23:42:01 >

• peki neden direk satıyosun
  • Ben üniversite öğrencisiyim, son 1 hafta içinde ev değişimi yaptık ve 6 aylık kirayı toplu ödememiz gerekti. Tabi hesapta olmayan bir harcamaydı, şuan da nakit ihtiyacı olduğu için satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meyece

Ben üniversite öğrencisiyim, son 1 hafta içinde ev değişimi yaptık ve 6 aylık kirayı toplu ödememiz gerekti. Tabi hesapta olmayan bir harcamaydı, şuan da nakit ihtiyacı olduğu için satıyorum.

Kötü olmuş kardeş inşallah hemen satarsın da halledersin problemi.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekonomisty

quote:

Orijinalden alıntı: meyece

Ben üniversite öğrencisiyim, son 1 hafta içinde ev değişimi yaptık ve 6 aylık kirayı toplu ödememiz gerekti. Tabi hesapta olmayan bir harcamaydı, şuan da nakit ihtiyacı olduğu için satıyorum.

Kötü olmuş kardeş inşallah hemen satarsın da halledersin problemi.
    Hayırlı satışlar.

Şükürler olsun sattım :) PW adlı arkadaşa sanalpazar.com üzerinden sattm. Keşke dh'de sanalpazar gittigidiyor gibi bir sistem olsa, daha düşük komisyon ücretleriyle alışveriş yapabilsek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SATILIK) iPhone 8 plus 64GB
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.