Şimdi Ara

Satılık Ipod Touch 4.Nesil 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısa bir süre önce aldığım ipod touchumu ipad almak için satıyorum ürün yurt dışı cihazıdır ekranında jelatin vardır. Arka kısım ayna özelliğini kaybetmicek kadar az çiziktir. Orjinal ekranında hiç çizik yoktur. Ürün kulaklığı, data kablosu ve orjinal kutusu ile verilecektir. Dilerseniz kendi kullandığım koruyucu sert kılıfı da yanında hediye olarak gönderebilirim. Ürünün şarj sıkıntısı yoktur bataryası iyi durumdadır. IOS 5 yüklüdür cihazda. İzmir ve Manisa'da elden teslim edilir diğer illerde kargo ile gönderim yapılır =) IPod touch deneyimini yaşamak gerek kesinlikle diye belirtmek istiyorum son olarak =)

Ürün fotoğraflarını dileyenlere mail olarak atabilirim.

Fiyat : 380 tl dir.

Not : İpad 3G veya e72 tarzı bir telefon ile takas tekliflerini değerlendirebilirim. Alan kişi kesinlikle pişman olmıcaktır =)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ______________________________

• izmirdeyim , nokia 5800 v60 telefonum var istersen takas yapabiliriz, istemezsen pazarlık yoluna gidelim biraz elden satış yaparız. ama fotografları atmalısın
  • Hocam 5800 im var ama kullanmiyorum teklifiniz icin saolun acikcasi fiyati pek dusurmek istemiyorum suan alet icin anlastim gibi bayram harcliklarini dusunuyor herkes =) sahibinden ilanindaki ftgrflr orjinaldir =) Ama pazarlik sunnettir cuzi bisey bile olsa yapmak gerek teklifinizi pm ile atarsaniz sevinirim geri donus yaparm =) ilginiz icin tesekkurler =)

• Pm
  • Satisa devam arkadaslar ipad 3g ile takas imkani vardir =)

• Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.