Şimdi Ara

Satılık iPod Touch 4.Nesil 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

iPod Touch 4.Nesil 8gb Siyah satılık, garantisi doldu, sorunsuz çalışmaktadır. Ekranında hiç bir şekilde çizik, çatlak vs bulunmamakta ve dokunmatiği sorunsuz çalışmaktadır. iPod touch kullananlar bilirler cihazın arka kısmı çok hassastır ve çok kolay çizilir. Benim cihazımın arkasında da çizikler mevcuttur. Fotoğraflardan bakabilirsiniz. Kutusu ve faturası hala duruyor fakat kulaklığı mevcut değil. Onun yerine zamanında 50TL ye almış olduğum Speck koruyucu kılıf ve ekstra şarj adaptörünü vereceğim.

Fiyat 175 TL'dir.

İstanbul/Avrupa

İyi günler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Satılık iPod Touch 4.Nesil 8 GB Satılık iPod Touch 4.Nesil 8 GB Satılık iPod Touch 4.Nesil 8 GB Satılık iPod Touch 4.Nesil 8 GB Satılık iPod Touch 4.Nesil 8 GB

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• P.m attım
    dkbilgisayardan 120mm fan ve titan Termal macun alındı-AR_159 dan Nokia 6630 alındı-teemac ten 6300 alındı-Badoz90 a 6630 satıldı-oreed e amd işlemci -takaslandı-öztin abi ile işlemci takaslandı-Eleman a rem satıldı(eleman oldukça güvenilir hatta sattığım ürünün fiyatından fazlasını verdi :)ToGaN35 e 2 tane hdd satıldı-Kaanyalı ile telefon takaslandı-muratdm ile anakart takaslandı-nickini unuttuğum bir abimize samsung e250 satıldı-kaanyalıya Rem satıldı-Tırazlı abime Asus 8800gt sattım-romeo28 abime Anakart-İşlemci-Lg dvd sürücüsü sattım- skywolkers a HTC HD2 parçaları sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI]iPod Touch 4 8GB
    11 yıl önce açıldı
    ipod nano 4. nesil, 8 gb
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.