Şimdi Ara

SATILIK **iPod Touch 2G 16 GB**FİYAT DÜŞTÜ**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Elimde bulunan, kullanmakta olduğum fakat satmaya karar verdiğim için kullanmayı bıraktığım iPod'um bulunmaktadır.
    -Arka tarafında kılcal çizikler mevcuttur diğer iPod'larda da olduğu gibi. Ekranda çok küçük bir nokta bulunmaktadır. Her ne kadar belli olmasada yazma ihtiyacı hissettim.
    -Kutusu, kitapçıkları, faturası ve tüm aksesuarları bulunmaktadır.(Kulaklık hariç.)
    -Ankara içine gelip almak şartıyla elden, Ankara dışına ise önce para sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirim.
    -İstediğim fiyat 280 TL'dir. Fiyatta indirime gidildi. 230 TL

Not: PM ile ulaşabilirsiniz.
    Not2: Elimde makina bulunmadığı için fotoğrafını çekemiyorum, telefonuda satmaya karar verdiğim için kullanmayı bıraktım. Bu nedenle fotoğraf bulunmamaktadır. Eğer elden almak isteyen olursa gelip görüp alabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sueraronoh -- 26 Nisan 2011; 16:35:09 >

• yok artık daha neler -Kutusu, kitapçıkları, faturası ve kulaklık hariç diğer tüm aksesuarları bulunmaktadır.
    4G 350 liraya satıyo alan yok 2G 280 Tl fiyat biraz garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

yok artık daha neler -Kutusu, kitapçıkları, faturası ve kulaklık hariç diğer tüm aksesuarları bulunmaktadır.
    4G 350 liraya satıyo alan yok 2G 280 Tl fiyat biraz garip

Eğer ciddi alıcıysanız sizinle fiyat hakkında konuşurum fakat alıcı değilseniz bir manası yok. Bu arada sadece kulaklık yok. Diğer saydıklarım bulunmaktadır.
  • nokta olması kötü olmuş peki noktalar kırmızımı
  • Nokta derken ölü piksel falan değil hocam. Sadece camın üzerindeki bir nokta.
  • resim koyarsan düşünülebilir.
  • ÜRÜN SATILDI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık iphone 4 8gb ankara
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.