Şimdi Ara

SATILIK Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
6
Favori
14.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: syaclar

quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: syaclar

tourdan almak istiyorum ama elinde varmı ?

Evet kulaklıktan elimde mevcut.

izmirden alıcam ben kuzenının telefon numarası veya başka bi şekilde ulaşabilirsem iyi olur yüz yüze alıcam.

Pm attım size. Gelen kutusunu kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

kulakligi çaldırdık iyi mi?

Gecmis olsun. Bir de orjinal alsaydin o zaman 10 kat fazla üzülürdün heralde :)

içime otururdu valla. çalan adam orijinal sanmış olabilir mi?

Bence orjinal sanmiş ki çalmış :)

• kulak içi değil de kafa bantlı olanlardan gelirse eğer p.m ile Bilgilendirme yapıver alacağım
  • Kargom geldi :) Bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmedim o_O Sağlam ve hızlı alışveriş için çok teşekkür ederim

SATILIK 	Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 10 Nisan 2012; 18:34:08 >
  • Şimdi 1. sorum bu powerbeats tour'dan daha mı iyi ?
    2.si Bu Powerbeats'i alınca verdiğiniz lady gaga kulaklığının ve powerbeatsin kutusu ve kutu içeriği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Şimdi 1. sorum bu powerbeats tour'dan daha mı iyi ?
    2.si Bu Powerbeats'i alınca verdiğiniz lady gaga kulaklığının ve powerbeatsin kutusu ve kutu içeriği var mı ?

İkisi de denk kulaklık diyebilirim. Tourda baslar daha iyi ama sesi boğuyor ister istemez. Powerbeatste ise biraz daha dengeli veya tiz sese yakın. Daha temiz sesi var toura göre.

Lady gaga kulaklığı fotoğrafta ne görünüyorsa o. Başka aksesuarı yok. Powerbeatste de yine fotoğrafta göründüğü gibi kulaklık + çanta şeklinde. Ama kargoya verirken güzelce paketleyip kutunun içine koyup yolluyorum o konuda sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İkisi de denk kulaklık diyebilirim. Tourda baslar daha iyi ama sesi boğuyor ister istemez. Powerbeatste ise biraz daha dengeli veya tiz sese yakın. Daha temiz sesi var toura göre.

Lady gaga kulaklığı fotoğrafta ne görünüyorsa o. Başka aksesuarı yok. Powerbeatste de yine fotoğrafta göründüğü gibi kulaklık + çanta şeklinde. Ama kargoya verirken güzelce paketleyip kutunun içine koyup yolluyorum o konuda sıkıntı olmaz.

Orjinaliyle ayırt etmenin farkı var mı dıştan peki ? Daha çok rock metal ağırlıklı dinliyorum zaten. Bass çok sevmem.

• quote:

quote:

quote:

Orjinaliyle ayırt etmenin farkı var mı dıştan peki ? Daha çok rock metal ağırlıklı dinliyorum zaten. Bass çok sevmem.

Orjinalini hiç elime alıp incelemedim ama nette gördüğüm kadarıyla ikisi birbirine çok yakın sahte olduğu pek belli olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Kargom geldi :) Bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmedim o_O Sağlam ve hızlı alışveriş için çok teşekkür ederim

SATILIK 	Ipod Shuffle 3G 2 GB + Ozaki Icoat Kontrol Aparatı(Bedava Kargo)

Hocam inceleme bekliyoruz. Bi de hangi renk aldınız?

• Tour aldı. Ama tour modelinden kalmadı. İnceleme yapsa da faydası olmayacak sizin için
  • quote:

Tour aldı. Ama tour modelinden kalmadı. İnceleme yapsa da faydası olmayacak sizin için

Hmm o zaman fail oldum ss alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zekiiiii

quote:

Tour aldı. Ama tour modelinden kalmadı. İnceleme yapsa da faydası olmayacak sizin için

Amacım satıcıyı iğnelemek değildir kullanıcı yorumudur ürün aynen aşağıdaki gibidir.

Tek artısı basstı :) Fazla birşey yok. Öbür türlü sokakta kullanacaksanız bizzat ben orjinalim hocam diye bağırıyor fakat 2 günde iki hoparlörde bumladı :). Sebebi kullanılan kabloların o kadar ince olması. İçerden kopuyor yada hoparlörleri dayanıksız :) ama diğer modelleri bilmiyorum bu anlattığım tour modeli kısacası çöpe attım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: koderap

quote:

Orijinalden alıntı: Zekiiiii

quote:

Amacım satıcıyı iğnelemek değildir kullanıcı yorumudur ürün aynen aşağıdaki gibidir.

Tek artısı basstı :) Fazla birşey yok. Öbür türlü sokakta kullanacaksanız bizzat ben orjinalim hocam diye bağırıyor fakat 2 günde iki hoparlörde bumladı :). Sebebi kullanılan kabloların o kadar ince olması. İçerden kopuyor yada hoparlörleri dayanıksız :) ama diğer modelleri bilmiyorum bu anlattığım tour modeli kısacası çöpe attım :)

hadi ya :( powerbeats i de çöpe atmayalım. bunu aldıktan sonra bida 3 ay kulaklık alamam ben para yok :(

• Powerbeats modeli istediğim gibi çıkmadı diyebilirim. 3 ay önce hediye olarak gelen philips she 3570 modeli kulaklalığımın sesi daha tatmin edici. Onun dışında şık bir ürün. Şimdilik bunları söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi Mind Tricks

Yeni ürün getirmeyi düşünüyor musunuz? Solo Yada studio a kalite replika Arıyorumda:)

replika kulaklık almak bim den le cola almak gibi bişey...
    kalitesiz...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.