Şimdi Ara

Satılık İpod 2G 8GB Ankar İçi Elden Temiz! Resimler Eklenmiştir / Konu Silenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar cihazın garantisi devam ediyor, 8GB 2G modeli çok temizdir Kılıf ile kullanıldı akşam resimlerini yükleyeceğim, 200TL dir düşündüğüm fiyat

herkeze iyi günler

Resimler eklenmiştir ekranda sticker vardır apple mağzasından alınma 40 TL ye almıştım yine arkasındaki plastik kab da apple mağzasından alınma 45 TL Viper modeli, 2g de bulabileceğiniz en iyi ipod dur temizlik kullanım açısında zaten uzun süre olmadı alalı maddiyattan dolayı satmıyorum bunun haricinde sormak istediklerinizi pm den cevaplarım iyi günler

Satılık İpod 2G 8GB Ankar İçi Elden Temiz! Resimler Eklenmiştir / Konu Silenebilir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGNUX -- 30 Eylül 2011; 22:54:27 >

• Fiyat 150TL Olmuştur Son Fiyattır Pm Den Ulaşabilirsiniz
  • Resimler Eklenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGNUX

Fiyat 150TL Olmuştur Son Fiyattır Pm Den Ulaşabilirsiniz

pm attım ama cevap gelmedı urunu alamyı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

hemşerim bende ürünü beğendim ama arkadaşa güven olmaz söyleyeyim bence 2kere düşün
    1.si özelden 1-2 mesaajdan sonra başından atar gibi cevaplar vermeler ve ilgisiz konuşmalar
    2.hiç güven vermemekte
    3.bi pm ini yazayim (teşekkürler kardeşim kapıda ödeme felan ben anlamam o işlerden, banka hesap numaramı veririm oraya yatırırsın anlaşırız, yok öyle yapmam diyosan zorla satmıyorum, başkası alır, selametle iyi alışveriş)
    kendisine kapıda ödeme veya bi sitenin özel alışveriş yöntemi ile yapalım dedim yok olmaz sen parayı yatır ben yollarım şeklinde cevap verdi buda beni tedirgin etti bence almadan 2 hatta 3kere düşün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnyak94

quote:

quote:

hemşerim bende ürünü beğendim ama arkadaşa güven olmaz söyleyeyim bence 2kere düşün
    1.si özelden 1-2 mesaajdan sonra başından atar gibi cevaplar vermeler ve ilgisiz konuşmalar
    2.hiç güven vermemekte
    3.bi pm ini yazayim (teşekkürler kardeşim kapıda ödeme felan ben anlamam o işlerden, banka hesap numaramı veririm oraya yatırırsın anlaşırız, yok öyle yapmam diyosan zorla satmıyorum, başkası alır, selametle iyi alışveriş)
    kendisine kapıda ödeme veya bi sitenin özel alışveriş yöntemi ile yapalım dedim yok olmaz sen parayı yatır ben yollarım şeklinde cevap verdi buda beni tedirgin etti bence almadan 2 hatta 3kere düşün :)

tesekkurler dostum uyarın ıcın bakalım arkadasa pm attım bakalım bana nasıl davranıcak

• quote:

quote:

quote:

2.hiç güven vermemekte

Ağır ol efendi, sana zorla parayı yolla demedim almak istersen yolla ürünü çıkarıyım dedim referansım yok ama bu siteden alışveriş yaptıklarım oldu hepside olumsuz bişey yazmaz (senin gibi almadan satmadan konuşmazlar), sende ne dedin yollamam parayı bende eywallah dedim ısrar bile etmedim, senin dediğin yöntemlere ayıracak vaktim yoktu o sırada, ayrıca telefon aç dedim yok kontorum felan diyorsun, şehir dışına yollamaktansa elden satmayı yeğlerim, zaten ilan başlığımada bakarsan Ankara içi elden diye belirttim, fazla uzatma ekran kartını sattıysan başka ipod lara bak alacak ta satacak ta bol bu forumda....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kontörüm yoktu o sırada ayrıca güven referans la olmuyor sen kendin güven vermiyorsun ki bide referans larına soralım ayrıca referansın da yok benimde yok 1 ürün aldım sadece ama sana çözüm yollarını yazıyorum sen istemiyorsun neyse ankara içi yazmışsın evet tamam ona diyecek birşeyim yok ayrıca satmışsın sanırsam hayırlı olsun diyeyim tartışacak değilim
  • quote:

kontörüm yoktu o sırada ayrıca güven referans la olmuyor sen kendin güven vermiyorsun ki bide referans larına soralım ayrıca referansın da yok benimde yok 1 ürün aldım sadece ama sana çözüm yollarını yazıyorum sen istemiyorsun neyse ankara içi yazmışsın evet tamam ona diyecek birşeyim yok ayrıca satmışsın sanırsam hayırlı olsun diyeyim tartışacak değilim

sağol teşekkürler senin güvenine ihtiyacım yok benim, senden çözüm üretmenide istemedim kendi kendine gelin güvey olma, bende tartışacak değilim ama gerekirse sonuna kadar savunurum kendimi, güven dereceni artıracaksan bol bol alışveriş yap ozaman...
  • arkadaşım hala aynı şekilde konuşuyorsun farkında değilmisin ?yeter uzatmayalım bu konuyu
  • almayı düşünüyodum yalnız bukadar konuşma olmuş hoşuma gitmedi olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1313designer

almayı düşünüyodum yalnız bukadar konuşma olmuş hoşuma gitmedi olaylar.

bana hak verdinizmi onu merak ediyorum * ?
  • hocam olay hak verip vermemek değil okuduğumda ilk düşündüğüm şey ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek oldu. hayırlu satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.