Şimdi Ara

Satılık iPhone 5S Kayıtlı 1000₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık iPhone 5S Kayıtlı 1000₺
    1.5 sene önce Amerikadan aldığım 5S'imi satıyorum. E-devlet üzerinden pasaport kayıtlıdır, belgeleri mevcut. Telefon değişim-tamir görmemiştir. 16GB Space Gray modeli.

Cihaz kozmetik olarak 10/8.5 alır kasa tertemiz alındığından beri kılıfla kullanıldı. Ekranda ışığa tutup dikkatli bakmazsanız farketmeyeceğiniz küçük çizikler mevcut ancak kullanıma kesinlikle etkisi yok. Cihazı istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz, sadece İstanbul içi elden alışveriş düşünüyorum. Yanında Spigen Slim Armor S kılıfı hediye vereceğim ayrıca spigenin ekran koruyucusu mevcut.

Telefonun fiyatını uygun tutma sebebim hafta 1-2 kere mavi ekran verip reset atması. Bu sorun 2 ay kadar önce başladı sebebini tam olarak bilmiyorum ancak araştırdığım kadarıyla 150tl civarına servisler yapıyormuş. Kullanıma etkisi çok düşük olduğundan servise verme gereği duymadım. Bunun haricinde telefonda kusur yoktur.

Kutu içeriği eksiksizdir. Kulaklık ve şarj aleti orjinal, sorunsuz. Tüm sorularınız için pmden ulaşabilirsiniz.

Takas Z2 Z3 veya Z3C ile olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hey gidi mavi ekran
    Gecmis olsun hocam. Hayirli satislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hero_19 kullanıcısına yanıt
    Saol hocam :)

• Mavi ekran vermesinin sebebi nedir? donanımla mı yazıılımla mı ilgili?
  • stuka kullanıcısına yanıt
    Tam olarak emin degilim. Ancak 8.3e guncelledim itunes uzerinden ve sorun hala devam ediyor. Celiskili olan kisim ise, sorun donanimsal olsaydi iTunesdan guncellerken error: 14 sayili hatayi vermesi gerekiyordu onu da vermedi anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Tam olarak emin degilim. Ancak 8.3e guncelledim itunes uzerinden ve sorun hala devam ediyor. Celiskili olan kisim ise, sorun donanimsal olsaydi iTunesdan guncellerken error: 14 sayili hatayi vermesi gerekiyordu onu da vermedi anlamadim

Ne sıklıkta bu hatayı alıyorsunuz?
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Haftada 1-2 civari. Bazen artiyor ama reset all settings yapinca tekrar 1-2ye dusuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,5 senede satılmamış yav hala.
  • Yanlışlıkla güncelledim dükkanı kurcalarken kusura bakmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.