Şimdi Ara

satılık iPhone 5 yurtdışı sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından hediye olarak gelen ve kutusu hiç açılmamış, beyaz renkteki iphone 5 i satıyorum. cihaz simfree ve kayıt işlemi edevlet üzerinden getiren akrabam tarafından yapılmıştır. Kayıt evrakları ile gönderilecektir. Satmak istememin sebebi android cihaz kullanıyor olmam ve değiştirmek istemememden ötürüdür.

İstediğim fiyat 1150 TL dir. isteyenler cep telefonundan ne zaman isterlerse irtibat kurabilirler. Ancak telefonum iş yerimde iyi çekmediği için bazen kapalı sinyali verebilmektedir. Antalya bölgesindeyim ancak Türkiyenin heryerine satış siteleri üzerinden satış açabilirim. 0538 729 6872
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Can alıcı bir fiyat olmasının yanında foruma giriş tarihinle ilk mesajının arasında anlamsızca zihnimde canlandırdığım , muhtemelen dolandırıcı olabileceğin üzere diğer forum arkadaşlarından birinin canı yanmadan uyarı gelsin benden
    Uyarının adı şudur mal gelmeden para göndermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedat79 -- 20 Haziran 2013; 0:20:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notyetktu -- 20 Haziran 2013; 10:44:29 >
  • öncelikle duyarlı daranışınız için teşekkür ediyorum. sonrasında da bir konunun baltalanmasına olan katkılarınızdan dolayı ayıplıyorum. ilanda açıkça yazmış bulunmaktayım. şehir dışındaki arkadaşlara satış siteleri üzerinden alışveriş yapacağım diye. kimseden parayı gönderin bende sonrasında telefonu gönderirim diye bir talepte bulunmadım bulunmam da. isteyen olursa komisyon farkını ekleyerek sanalpazar yada diğer satış siteleri üzerinden satış açabilirim.

sayın sedat79 forumdan gördüğüm akdarıyla ne kadar satış ilanı varsa hepsine cevap yazmış ve yok aparaya satılmaz, yok o parayı etmez, yok o cihaz şöyledir vs. gibi mesajlar atıp durmuşsunuz. burada verilen ilanları alıp almamak kullanıcıların elinde olan bir şey. kimseye zorla bir şey satılmıyor. isteyen işine gelirse, fiyat uygun gelirse alır. istemeyen de almaz. bu mesajları yazarken kendinizi sitenin yöneticisi felan konumunda görerek mi yazıyorsunuz merak ediyorum.

• Size özel mesaj attım, cevaplayabilirseniz sevinirim.

@hkncyln
  • gelen pm lere cevap:

İstanbuldan teslim imkanınız varsa elden nakit alıcıyım: Antalyadayım. başka şehire elden teslim etme şansım yok.

Gittigidiyor uzerinden satis olursa satin alabilirim: sitenin alacağı komisyonu eklemek kaydıyla olabilir.

sanalpazara ilan aç alayım kardeşim: sitenin alacağı komisyonu eklemek kaydıyla olabilir.

Resimleri varsa yollar mısınız?: cihaz açılmamış kutusunda olduğu için resim yükleme ihtiyacı hissetmedim.

cıhaz pasaport kayıtlı mı: ilanımda yazdığım cümleyi paylaşıyorum; "kayıt işlemi edevlet üzerinden getiren akrabam tarafından yapılmıştır." bunun nesini anlamadınız acaba?

son fiyatınız nedir: el insaf artık. daha ucuza böyle bir cihaz varsa bilip, ben de almak isterim. doğrusu satıp iyi para kazanabilirim.

İyi akşamlar, telefon kapalı kutu jelatininde mi?: ilanımda yazdığım cümleyi paylaşıyorum; "kutusu hiç açılmamış." bunun nesini anlamadınız acaba?

kayıt geçici kayıt falan değil dimi?: ilanımda yazdığım cümleyi paylaşıyorum; "kayıt işlemi edevlet üzerinden getiren akrabam tarafından yapılmıştır." bunun nesini anlamadınız acaba?

İlanda herşeyi açıkça yazmaya çalıştım ancak hala ilanımda apaçık yazılan şeylerin sorulduğunu görüyorum. Anladığım kadarıyla kimsenin almaya niyeti yok, iş olsun diye soruyor. Bunlar ışığında elden satmak tercihimdir. hem alan kişi elden görerek alma imkanı bulur hem de ben sıkıntıya girmem.

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam Sitenin yöneticisi falan değilim uyarı yapmak için bunun olmasına gerek yok.ilanını baltaladığımız yok.bu ilana herkes dikkat etmeli piyasa değerinin çok altına bir iphone 5 satılıyor

(uğraşılsa 1400-1500 ederi olan bir ürün)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedat79 1400-1500 tl ederi olan bir ürünse size özel satış açayım sanalpazardan alın dediğiniz fiyata satıp kar edin. hem böylece boş konuşmamış olursunuz.

arkadaşlar cihaz için antalyadan bir arkadaşla görüştüm bugün elden bakıp alacak. almazsa satışa devam edilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

Selam Sitenin yöneticisi falan değilim uyarı yapmak için bunun olmasına gerek yok.ilanını baltaladığımız yok.bu ilana herkes dikkat etmeli piyasa değerinin çok altına bir iphone 5 satılıyor

(uğraşılsa 1400-1500 ederi olan bir ürün)

Burda millete diyor alıcı değilsiniz, boş sorular sorup duruyorsunuz falan diye ama dün kendisine hem sms attım(telefonları kapalı olabiliyormuş diye), üzerine forumdan 2-3 kere mesaj attım. Dedim sanalpazar'a %5 ekleyin hemen alayı diye ama ne ses ve ne seda. Mesajları okumasına rağmen cevap yok.

Satmaya pek niyeti yok arkadaşın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.