Şimdi Ara

Satılık Iphone 5 16 GB Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde forumdan aldığım Iphone 5 16 gb cihaz bulunmakta cihazın kutu, fatura, kulaklığı yoktur. Yanında istenirse Iphone 4s kulaklığı ve Lightning kablosu verilecektir. Garantisi bitmiştir. Kayıt konusunda sıkıntısı yoktur. Cihazda düşmeye bağlı olarak ekranı 1 mm kadar öne geldi dokunmatiğinde bir sıkıntısı yok. İstanbul içi elden satılacaktır kargo istemezseniz sevinirim.

Fiyat : 1001 TL

Satılık Iphone 5 16 GB Siyah Satılık Iphone 5 16 GB Siyah Satılık Iphone 5 16 GB Siyah Satılık Iphone 5 16 GB Siyah Satılık Iphone 5 16 GB Siyah Satılık Iphone 5 16 GB Siyah Satılık Iphone 5 16 GB Siyah
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 30 Temmuz 2014; 15:43:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat için takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • viper_3 kullanıcısına yanıt
    Fiyat bu daha dün 1000 liraya anlaştığımız bir arkadaş son anda 950 veriyim dediği için vermedim bende bilirdim ekranını yaptırıp kutu ayarlayıp satmayı ama yapmadım işte. İnsanları kandırmak güzel olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: qunDy

Fiyat bu daha dün 1000 liraya anlaştığımız bir arkadaş son anda 950 veriyim dediği için vermedim bende bilirdim ekranını yaptırıp kutu ayarlayıp satmayı ama yapmadım işte. İnsanları kandırmak güzel olmuyor.

kandırmaya gerek yokki üstad,yaptırıp kutu ayarlayıp satarkende kendisi bu orjinal demedikten sonra sorun yok gerisi sizin vicdanınız sonuçta :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - IPHONE 4 - 32 GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.