Şimdi Ara

[Satılık] iPhone 4s / 16gb / Siyah / Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gold dan aldigim iPhone 4s'imi satiyorum. Cihaz yurticidir. Garantisi surmekte. 16 gb modeli. Cihazi tek sahibiyim. Cok az darbeye bagli ezilme mevcut fakat goze carpmiyacak kadar kucuk.

Cihazin usb kablosu hic acilmadi, kulakligi sadece deneme amacli (bu hafta) 1-2 kez kullanildi. Kutu da herhangi bir deformasyon vb yok. Cihazi Vapor elementcase ile kullandim uzun sure.

Ses tuslari, mute tusu, home tusu istisnasiz calisiyor. Home tusunda ise cok hafif tiklamama sorunu var. Fakat ben hala assistive touch suz kullanabiliyorum.

On arka camda herhangi bir kirik,cizik yok.

Gelelim teknik destegine. iOs 5 ten beri butun shsh larim kayit altindadir. Suan cihazda iOs 7 yukludur. Fakat istenilen surume (SHSH kayitlari ile) donmek mumkun. Herhangi bir unlock olayi yoktur.

Fiyat: 900 liradir. İstege bagli olarak ek kulaklik da verilir (sennheiser yada replika beats) Vapor elementcase imi de yaninda verecegim. Standli bir hard case te verebilirim.

Fotograflari eve gittigimde yukleyecegim. Bu arada jailbreak olsun iOs olsun derin bir bilgi birikimim var. Satistan sonra da destek verebilirim her konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.