Şimdi Ara

Satılık İphone 4/4s ler Ucuza 300 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba Ucuz İphone Satışlarımız Devam ediyor :) Cihazlarda takas yokdur fakat 100 lira karşılıgında 6303 1 tane olmak üzere sayabilirim

cihazlarım çöp değildir fiyatlar uygun arızaları ve tamir olayları kesinlikle yokdur ben malımın hep arkasında olmuşumdur içiniz rahat olsun

Ödemeler banka havalesi ile alınır elden teslim olur heryere kargo olur sanal pazar yapmıyorum cok zaman alıyor iyi alışverişler
    05552222332 numaradan ulaşabilirsiniz

gelelim cihazlarımız neler

1-İphone 4 Beyaz 16 gb Simlocklu Ve İmei Kayıt Dışı ( Fiyatı 300 )

Cihaz Tertemiz tamir görmemiş ekranda cizik vs yok tuşları sağlam metal yerleri kullanıma bağlı cizikdir cihaz 10 üzerinden 8 rahat alır

İrlanda Vodafone simkilitli 120 Liraya 2 gunde acılıyor

Resimleri

Satılık İphone 4/4s ler Ucuza 300 Lira Satılık İphone 4/4s ler Ucuza 300 Lira

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jadgo -- 25 Mayıs 2013; 13:17:18 >

• 2-İphone 4s 32 Gb Beyaz Sim free İmei Kaydı Düşmüş (Fiyat 680)

Cihaz Temiz Durumda Tamir görmemiş tuşları sorunsuz 10 üzerinden 8 alır kullanıma bağlı cizikler mevcut

Resimleri

Satılık İphone 4/4s ler Ucuza 300 Lira

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jadgo -- 20 Mayıs 2013; 18:58:24 >

• 3-İphone 4 16 gb Siyah sim free İmei Kaydı Düşmüş Fiyat 500

Sıfır Ayarında Cizik yok kullanılmamıs sıfır olarak yurtdışından geldi kutu vs ok resimlerdeen anlaşılır zaten 10 üzerinden 10 alır

Resimleri

• 4-iphone 4 16 simfree İmei Kayıt Dışı Kalmak üzere 2 günü filan var (Fiyat 475)

temiz durumda cizik vs yok tamir görmemiş işlem görmemiş 10 üzerinden 9 alır

Resimleri
  • ilkini bana kapıda ödemeli 250 satar msın
  • 1-İphone 4 Beyaz 16 gb Simlocklu Ve İmei Kayıt Dışı 300 bana kapıda ödemeli gönderirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkktttg

1-İphone 4 Beyaz 16 gb Simlocklu Ve İmei Kayıt Dışı 300 bana kapıda ödemeli gönderirmisiniz

kapıda ödemede skındı cıkıyor hocam havale yada elden teslim ediilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda elden nerde verebilirsiniz
  • kocaelideyseniz havalede olur üçünüde bana satar mısınız
  • pm den özel mesaj gönderebilir msiniz bunu çok sonradan farketim
  • satıldılar mı ?
    3. satıldı mı öncelikle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi check one two -- 15 Temmuz 2013; 20:45:44 >
  • ürünlerden satılmayan var mı acaba ? saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.