Şimdi Ara

İphone 4 16 imei sorunlu 200 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz Temiz Durumda İmei Sıfırlandıgı için yani 0049 a düşmüşdür oyun oynamak müzik dinlemek isteyen için uygundur tamiri mümkün ama ben sahsım olarak tamircilere pek güvenemiyorum o yuzden yapdırmadm bana verilen fiyat 100-140 lira arası tuşlarda ekranda vs calışmamazlık ölüpxsel felanda yokdur cihazın orjinal imei si kayıtlıdır ve simfreedir pazarlık yapmayın cihazı alıcak olan arkadas sormak istedğini sorsun cvplarım

Kocaeli elden Teslim Olur Türkiyenin her yerine Kargo olur Önce Havele Sora kargo Şeklinde gönderim Yapılır

Cizik vs cok azdır resimden anlarsınız metal yer biraz cizik ekran ve arkada kılcak ufak cizikler var

Resimler

İphone 4  16 imei sorunlu 200 lira İphone 4  16 imei sorunlu 200 lira

İphone 4  16 imei sorunlu 200 lira
     İphone 4  16 imei sorunlu 200 lira

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pm salladım
  • Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün tarafımca alınmıştır
  • Ürünün Satışı devam etmekdedir.

qwerty38 arkadaşımıza vermşdim cihazı fakat son anda başkabir sorun fark ettim o sorunda cihazda bazen aranıyor yazıyor imei wifi vs ucuyor kapatıp acınca geri geliyor
  • arkadaş çok dürüst satıcıdır benden saolsun tam not aldı dürüstçe sonradan yeni olan bir arızasını söyledi işi gücü rast gelsin bu dürüstlüğnden sonra gözüm kapalı alışveriş yaparım saygılar
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarafımdan alınmıştır.
  • jadgo forumda alışveriş yaptığım ender dürüstlükte arkadaşlardan birisidir kendisi sattığı ürünün tamamen arkasında olan biri diğer güvenle alış veriş yapabilrsiniz bu ürünü alam arkadaşda hayırlı olsun
  • Alışveriş iptal edilmiştir. Telefonun ekranının değiştiği bilgisini sonradan öğrendiğimden ürün kargosunu kabul etmeyerek iade ettim. satıcı arkadaşla öncesinde konuşmuştuk. Kendisi yoğunluktan eksik bilgilendirme yaptığını belirtti. Kırgınlık yok. Ayrıca sağolsun, bu sorunun telafisi için diğer ilanlarındaki iphone'lara ekstra indirim yapmayı teklif etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.