Sağolsun bir kişi 4 gün uğraştırıp sonra caydı. Böyle kararsız, ne istediğini bilmeyen, insanların zamanlarını çalan kişiler ilanlarımdan lütfen uzak dursun. Herkesi adam yerine koyup uğraşıyoruz, gereksiz zaman kaybı oluyor.
Merhaba, kutulu kayıtlı, siyah 16GB iPhone 4 satılıktır.
Sıfır ayarındadır. Tertemizdir.
Kendi kutusu, şarj aleti, orjinal USB kablo, Trexta marka kapak ve 2 adet ekran koruyucusu verilecektir. Yanında Gevey Supreme de hediyedir.
Fiyatı 975 TL dir.
Takas kesinlikle yoktur. Pazarlık için de uygun bir fiyat. Fazla indirim beklentiniz olmasın.
Dediğim gibi tekrarlıyorum, sıfır ayarındadır, fotoğraflar bugün kesin eklenecektir.
çok güzel fiyat galaxy s almasaydım alırdım. keşke takas olsaydı
İlanı kirletmek istemezdim ama bana cevap hakkı doğdu.4 gün boyunca siz beni oyalayıp peşinizden koşturdunuz.Eğer gerçekten satmak isteseydiniz zaten alırdım.Bir hesap numarası için 3 gün bekledim.Neyse hayırlı satışlar.
AYNEN REZERVE DEDİĞİM HALDE BENİDE KOCA GÜN BEKLETTİ HESAP NUMARASI İÇİN SONRA SATILDI DEDİ.. ARKADAŞ XXL
Cevap veren 2 kişi, bahsi geçen kişiden dolayı siz de bekletildiniz. Ben bilgi verdim birisi alacak diye ikinize de.
XXL derken? 2. defa uyarıyorum, seviyesizliğini kendine sakla. Ceza almak istemiyorum. Sıkıntın varsa ara çözelim, telefonumu vermiş olmam lazım. Öyle yazmakla olmuyor.
Cevap veren 2 kişi, bahsi geçen kişiden dolayı siz de bekletildiniz. Ben bilgi verdim birisi alacak diye ikinize de.
XXL derken? 2. defa uyarıyorum, seviyesizliğini kendine sakla. Ceza almak istemiyorum. Sıkıntın varsa ara çözelim, telefonumu vermiş olmam lazım. Öyle yazmakla olmuyor.
HOCAM NE TELEFON NEDE HESAP NUMARANIZ VERDİN..XXL DEĞİL NEDİR BU CEZALIK Bİ KONU DEĞİL BU İLGİSİZLİK..
quote:
Orijinalden alıntı: Lacrymatoire
CEVAP YAZAN 2 KİŞİ VARSA DEDİĞİNİZ GİBİ SORUN SİZDE HOCAM..
Diyorum ki benimle alakalı değil.
Bütün bu yazılıp çizilenler "Taşkın Mehmet" adlı üyeye gidiyor.
Kim ilgileniyorsa, PM atsın görüşelim. Uzatmanın alemi yok.
Bana da telefon numarası vermemiştiniz zaten.Neyse tartışmaya gerek yok ürünün fiyatı uygun başka telefon almasaydım yine de alabilirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ağaçkakan
Bana da telefon numarası vermemiştiniz zaten.Neyse tartışmaya gerek yok ürünün fiyatı uygun başka telefon almasaydım yine de alabilirdim.
AYNEN HOCAM UZATMANIN ALEMİ YOK HAYIRLI SATIŞLAR..
Eren dostum 3hafta önce ilanı ilk koyduğun günlerde istanbuldayken bişeyler yap elden alayım demiştim vermedin.umarım istediğin fiyata satarsın ama yarın 700dolara İP5 çıkınca piyasada neler olucak hep beraber görücez :)