Şimdi Ara

Satılık iPhone 3G & Invisible Shield !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünümü orjinal kutusunda ve full aksesuar olarak sizlere sunmaktayım. Üründe hiçbir sorunu yoktur (ölü pixel yada herhangi bir kullanımı kısıtlayan bir sorunu yoktur..) fakat kullanıma bağlı olarak arka kapağında fazla rahatsız edici olmayan ufak çizikleri vardır. Çoğuda resmin alt kısmında görünen iPhone 3g kapak korumasından dolayı oluşmuş nokta nokta olmak üzeredir nedenide dandik olduğundan bunu sonradan keşfettiğimden birşey yapamamış bulunmaktayım. Bunun haricinde diğer resimde sağ üst köşesinde bulunan bir girinti bulunmaktadır buda fazla rahatsız etmeyen bir kusur olmakla beraber hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Ön camında ise hiçbir çizik yoktur hep Invisible Shieldla kullandım.

Turkcellden Kasım 2008den beri kullandığım için garantisi dolmuştur. Ürüne hiç jailbreak yapmadım ve en son update olan OS 4.0.1 yüklüdür bu demek oluyor ki yeni versyon updateleride hiç zorlanmadan sadece iTunestan indirerek yüklemeye hazırsınız. Yeni iPhone 4G veya 3GS düşündüğüm için satmaktayım.

Size sunacağım ürünün açılmamış poşetinde bulunan, piyasa fiyatı 80tl olan Full 3G Body Invisible Shield hediyedir..

Ürünün fiyatını 650 TL olmak üzere satmaktayım. iPhone 3GS takasi kabul etmekteyim onun haricindeki takaslarla ilgilenmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdokertur666 -- 1 Eylül 2010; 1:34:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kenarindaki ufak girinti..

Satılık iPhone 3G & Invisible Shield !!

• quote:

Orijinalden alıntı: bdokertur666

Turkcellden Kasım 2008den beri kullandığım için garantisi dolmuştur. Ürüne hiç jailbreak yapmadım ve en son update olan OS 4.0.1 yüklüdür bu demek oluyor ki yeni versyon updateleride hiç zorlanmadan sadece iTunestan indirerek yüklemeye hazırsınız. Yeni iPhone 4G veya 3GS düşündüğüm için satmaktayım.

Kasım 2008'den beri kullanıyorsanız ürünün garantisinin bitmesine 2 ay kalmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitican

quote:

Orijinalden alıntı: bdokertur666

Kasım 2008'den beri kullanıyorsanız ürünün garantisinin bitmesine 2 ay kalmalı?

Ben Turkcellin vermiş olduğu garanti olan 18 ay olarak hesaplamistim.. Applein sagladigi garanti daha fazlaysa ona dikkat etmemişim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI Apple lightning Earpods
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.