Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık iphone 14 pro 1 yıl garantili A2890 Satın Al 12 Şubat 2023 02:27 1 1 Satılık iphone 14 pro 1 yıl garantili A2890 Arkadaşlar elimde A2890 kodlu derin mor renkli 128 Gb İphone 14 Pro mevcut. 1 yıl Türkiye garantili faturası mevcut.Kendim kullanacaktım fakat ticari kredi kartım olduğu için Türkiye’den aldığım ürünü muhasebeden KDV den düşebiliyormuşum bunu öğrendikten sonra TR cihazı almaya karar verdim. İzmir içi elden teslim edebilirim.ciddi alıcılar pm atabilir fiyatta ufak da olsa bi yardımcı olabilirim.not : sadece elden teslim yapabilirim İzmir ve çevresi Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 26500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Orjinal Apple Magase Clear Kılıf (14 PRO) Satılık iphone 14 pro 1 yıl garantili A2890