Şimdi Ara

Satılık iPad Pro 10.5 64gb Kutulu ve Full İçerikli 3200 TL ( smartkeyboard ile 4000 TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Kozmetik olarak kusuru yoktur.

Ürün İngiltere Apple’dan alınmıştır. Kutusu mevcut olup, kutu içerisinden çıkan orijinal şarj aleti ve kablosu ve kulaklığı ile verilecektir. Şarj kablosunda, adaptöründe ve kulaklığında da bir deformasyon yoktur. Çok sık kullanmadığım için iPad’imi satıyorum. Pil kondisyonu iyi olup, ne ekranında ne de kasasında en ufak bir çizik yoktur. Özenli kullanılmıştır. Smart Keyboard Türkiye Apple’dan alınmıştır. Klavye maksimum 5-6 sefer kullanılmıştır. Ekranın alt tarafında arka fon beyaz olduğunda ufak bir parlaklık var ( 1 cm kadar ) Resimde ekledim ( ekşi sözlüğün olduğu resim ). Ancak beni rahatsız eden bir durum olmadığı için cihazı açtırmadım. Zaten kronik bir durum. İnternetten araştırabilirsiniz. Herhangi bir problem teşkil etmemektedir. Alan kişiye de cihazı hiç açılmamış olarak vermek istedim ki aklında bir soru işareti olmasın. Göze batan ve rahatsızlık teşkil eden bir durum kesinlikle değildir. Zaten sadece beyaz arka planda hafif bir şekilde görünüyor. Dikkatli bakmazsanız farketmeyebilirsiniz bile. Sorunsuz bir ürün olup alıcısına hayırlı olsun. Lütfen takas teklif etmeyiniz. Ürünler Teşekkürler.

Fiyat :

SADECE TABLET : 3200 TL

TABLET VE SMART KEYBOARD : 4000 TL

SON FİYATLARDIR.

Satılık iPad Pro 10.5 64gb Kutulu ve Full İçerikli 3200 TL ( smartkeyboard ile 4000 TL )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 16 Haziran 2020; 15:29:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlandaki fiyat güncellenmiştir. Son fiyattır. Lütfen pazarlık teklifleri ile gelmeyiniz. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFERANS İÇİN DÜZENLEME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.