Şimdi Ara

SATILIK ****İP NETWORK CAMERA VIVOTEK PT-7135

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK VIVOTEK PT-7135 1/4'' CMOS 4x ZOOM
    Yaklaşık 1 yıl kullanıldı ve 1 yıldır da Orjnal kutusunda bütün aparatları ile tertemiz durmaktadır.
    250 tl
    İstanbul içi elden teslim edilebilir.

TV Line 380
    Lens 4 MM
    Maksimum Dijital Zoom 4X
    Video Kayıt Çözünürlüğü 640X480
    Video Capture Formatı MPEG4
    Ses İletimi TEK YÖNLÜ
    Hareket Kontrolü 125 DERECE TILT, 350 DERECE PAN
    Yazılım Desteği 16 KANAL
    3GPP/RTSP Desteği VAR
    Protokoller DDNS CLIENT, DHCP, DHCP CLIENT, DNS, FTP, HHTP, SMTP, TCP/IP, TELNET

Kablolu bir model olan ve yüksek kalitede CMOS sensör kullanarak ucuz ve kaliteli görüntü aktarımına olanak sağlayan PT7135 geniş açılı Pan-Tilt (sağa-sola, aşağı-yukarı) hareket özelliğiyle geniş bir alanda görüntü sağlar. Şık tasarımıyla çeşitli tasarım ödülleri kazanmış bu modelde dahili web server ile dünyanın herhangi bir yerinden Internet Explorer aracılığıyla görüntüleme ve konfigürasyon yapma imkanı sağlamasının yanısıra 3G destekli cep telefonları üzerinden görüntüye erişim mümkün kılınmıştır.

#3GPP/ISMA, RTSP(Real Time Streaming Protocol) desteği
    #Yüksek kalite 1/4# CMOS sensör
    #Üstün düşük ışık performansı
    #4mm F2.0 lens
    #1,5 Lux @F2.0 minimal aydınlatma
    #25 fps#de 640x480 maksimum video çözünürlüğü
    #MPEG-4 video sıkıştırma formatı
    #350# Pan / 125# Tilt
    #Dahili mikrofon
    #4x Dijital Zoom
    #AGC,AWB,AES destekleri
    #Kolay kurulum, kolay erişim, kolay yönetim...
    #Ayarlanabilir görüntü büyüklüğü,kalitesi ve bit-rate, görüntüye tarih ekleme ve yazı yazma,3 Hareket Algılama penceresi fonksiyonları
    Bu modelden elde edilen görüntü 3GGP player ile cep telefonlarından, Real Player ya da Quick Time ile bilgisayar üzerinden izlenebilmektedir.
    Ücretsiz olarak verilen kayıt yazılımıyla 16 kameraya kadar eşzamanlı görüntüleme ve kontrol yapılabilir. Bu yazılımla #Olaya bağlı tetikleme#, #Zamana bağlı proğramlama# ya da #manuel# olarak kayıt modlarında ses ve görüntü kaydı yapılabilmektedir. Bunların yanısıra bu yazılım hızlı- yavaş tekrar görüntüleme ve durdurma,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILIK ****İP NETWORK CAMERA VIVOTEK PT-7135

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende bu sistem var fakat bilgisayar çöktü driverleri bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız emeğinizin karşısını alıcaksınız benim adım yunus düzgün 0541 251 98 69 telefon numaram kocaeli/darıca bayramoğlunda bekir oteldeyim cevabınızı telefonla veririseniz çok sevinirim öünki internete fazla giremiyorum
  • PUSULA94 P kullanıcısına yanıt
    http://download.vivotek.com/downloadfile/downloads/software/st7501.zip

2.el Arıyorum Bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.