Şimdi Ara

SATILIK >> Intel Pendium G3258 1150 Pin İşlemci - Vatan Faturalı - Kutulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK >> Intel Pendium G3258 1150 Pin İşlemci - Vatan Faturalı - Kutulu
    Elimde G3258 işlemci bulunmakta. 1 sene 4 aydan fazla vatan bilgisayar garantisi bulunmakta.

Asus z97 pro gamer anakart üzerinde cooler master hyper 212 evo ile 4.4ghz de stabil bir şekilde kullanılmıştır. (K serisi veya çarpan kilidi açık işlemci alıp hiç overclock yapılmamıştır gibi insanları aptal yerine koyan açıklamaları etik bulmuyorum. Yalan, dolan, kandırmaca yok.) 60 derecenin üstü bir sıcaklık benchmarklar dışında görmemiştir. Fiyat performans açısından çığır açan bir işlemci olup GTA 5, Witcher 3 ve daha bir çok üst seviye oyunda GTX 960 ile en ufak bir darboğaz(bottleneck) yaşamamaktadır. Bu işlemcilerin yapabilecekleri sınırlı olduğundan dolayı 4690k performansı falan bekleyenler tabii ki hayal kırıklığı yaşayabilirler. Bunu bilerek almak önemli.

Yeni bir işlemci aldığım için işlemci boşa çıkmıştır. Kargo ücreti benden olup istediğim fiyat 150 liradır. Bursa içi elden almak isteyenlere kargo ücretini düşebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ümraniye Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Msj'ın kaldırılmamasını talep ediyorum.Bilgilendirme amaçlıdır , hakaret , ilanı baltalama içermez.

5820K 4690k ve 6700k işlemciler kullandım ve 2sini Donanım haber platformundan sattım.'' (K serisi veya çarpan kilidi açık işlemci alıp hiç overclock yapılmamıştır gibi insanları aptal yerine koyan açıklamaları etik bulmuyorum. Yalan, dolan, kandırmaca yok.) '' sözüne istinaden Hepsindede hiç overclock yapılmamıştır diye alıcak arkadaşlara belirttim.Param vardı , tercihim bu yöndeydi aldım.Sence insanları aptal yerine mi koydum ? Ağır bir genelleme değil mi ?

Neyse konumuza dönelim ;

Arkadaşla ilana koyduğum sıfır 4690K için dün uzun uzadıya konuştuktan sonra , EFT işlemleri kapalı , yarın kargo ve eft işlemlerini yaparız dedi ( Konuşma görüntüsü mevcut. )

Bende sabah çıkarken ürünü yanıma aldım , ve işlerimi hallettim.14:10'da arkadaşı aradığımda internet yok yasaklı vs dedi bende hava yağmurlu işim

vardı bende ürünü yanıma aldım şimdi AVM'deyim sizden haber bekliyorum dedim.30dk - 1 saat arası daha burada olucağımı belirttim.Bana kargonun acelesi yok pazartesi , salıda olur dedi.Peki dedim.Saat 16'ya doğru doğru tekrar hatırlatma amacı ile msj attım Eft yapıcakmısınız ? diye..

1 kaç mesj iplemedi , tekrar yazınca '' Arkadaşdan haber bekliyorum dedi.'' Daha sonra arkadaşa ulaşamıyorum dedi ve ben bu ilanı gördüm.keza ilan kısmı veyahut paranın kaynağı beni ilgilendirmiyor.

Bu arkadaşa kalsa salı'ya kadar bekleticekti.'' zaten kargoyu ozaman yapıcaksın kafasında '' Ya arkadaş madem böyle bir planın var bana neden yarın kargo ve eft ' yi halledelim diyorsun ? Bugün olmasa en erken pazartesi olucak.Ben bu cpu'yu dünde satabilirdim , bugunde elden veyahut eft.

Yarın diyorsun ben eşime dostuma bu alacağıma güvenip söz veriyorum , yanımda ürünü taşıyorum.İlanımı askıya alıyorum.Desene rezerve yapabilirmisin diye ? Desene Bir satıcağım ürün var onu satıp alıcam kısmetse diye ? İnsan sözünün eri olmaya dursun.

Yani elden alacak arkadaşlar , buluşmadan 10 kere arayın arkadaşın 1 dediği bir dediğini tutmuyor (Tecrübe ile sabittir.). Önce ödeme konusunda birşey diyemem ama kargo'yu iyi takip edin.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.COM -- 4 Kasım 2016; 16:37:53 >

• Sizin amacınız nedir acaba?

Konuşmalarda geçen net cümle aşağı yukarı aşağıdaki gibidir;

"Yarın büyük ihtimalle işlemcinizi almayı düşünüyorum. EFT çekmeden önce veya sonra sizi arayacağım. Bana iban ve isim bilgilerinizi gönderin. Parayı gönderdikten sonra size adres bilgilerimi atarım."

Beni aradınız: "Sosyal medya yasaklarından dolayı arkadaşıma ulaşamıyorum. Siz keşke benden haber bekleseydiniz çıkmadan önce. İsterseniz evinize geçin ben para gelince size yollarım pazartesi bana kargolarsınız."

Mesaj attınız, cevabım: "İşlemciyi alacak başka kişi varsa verin. Ben para gelince göndereceğim. Arkadaşıma hala ulaşamıyorum."

Bu cümleleri anlamak ne kadar zor olabilir ki? İşlemciyi almayacak olsam neden size telefon verip bilgi isteyeyim? Mantıklı mı bu? Hayır benden net olarak bilgi almadan nasıl böyle önyargılı olabiliyorsunuz? Whatsapp konuşmalarına cevap yazmaya çalıştım gelmedi, sms paketim olmadığı halde sizi sms ile bilgilendirdim. Daha ne olabilirdi yani? İşimiz gücümüz var kardeşim bizimde yurt dışına taşınıyorum dünya işlem koşuşturuyorum. Sürekli ben sana sevgilim gibi hesap mı vereceğim. Aradın beni işlemcinin çok acelesi yok para gelince yollayacağım sen de pazartesi kargoya verirsin dedim. Senden almayacak olsam veya başka işlemci almış olsam telefonunu açıp neden böyle bir şey diyeyim? Sadist falan gibi mi duruyorum?

Ben size gidin yağmurlu havada avm avm gezin mi dedim acaba? Siz benden bir haber almadan neden işe kalkışıyorsunuz bu 2.? Bizim de para beklediğimiz yerler var. Veya ben size hadi çıkın paranızı yolladım veya 1 saate yolluyorum mu dedim? Ulan değişik misiniz nesiniz anlamıyorum.

Bu arada aldım dediğim işlemci senin işlemcin ha aklında olsun daha elime gelen giden bişi yok. Belki gün içinde alan biri çıkar da ön ödeme olarak gönderirim diye düşünüyordum. Sıkıntı bende esasında, iyi niyet işte.

Yemin ediyorum ömür törpüsü bu forum ya. Teki 2 sene kullandığı işlemciye neredeyse 0 fiyatı çeker, teki 150 lira fiyat biçtiğimiz şeye 75 lira teklif eder.

Benim dediğimden farklı bir şey var mı diye bi konuşma geçmişimizi incele bakalım. Sonra hata kimde anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furky! -- 4 Kasım 2016; 19:8:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.