Şimdi Ara

Satılık Intel i5 4590 - Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Intel i5 4590 3.3GHz - 3.7GHz 6MB 22nm 1150 Soket

Satildi

Stok fan ile muhasebe ofisinde 6 ay kadar kullanilmis sıfırdan farksız tertemiz bir işlemci.
    Forumda zaten bilen biliyor lakin gayet güçlü bir işlemci olduğunu belirtmekte fayda var ki aynı işlemciyle kendime de kasa toplamaktayım şu an. İşlemciler birlikte ECS H81H3-M3 DDR3 H81 chipsetli anakartlar da mevcut. [Anakartlar satıldı]

4 Mayıs 2018 e kadar da garantili. (Seri noya gore sorguladim.)

İşlemcinin sıfırı 900 TL civarı.
    Stok fanıyla birlikte fiyat 520 TL. %45 uyguna geliyor.

not: elden satış için şubat'a kadar izmir'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radical Brain -- 21 Ocak 2017; 20:41:36 >

• Pm atabilirmisin dostum
  • dolar yükseldi ya sıfır fiyat linkini koy ilana aldığın fiyattan sat ne güzel dünya...
  • Dolar yukselmeden once de ayni civarlarda olmasi lazim. Ki islemciyi devranilan muhasebe burosundan kardesimden aldim.

Hem hocam sen dolar alanlara da kiziyorsundur bu mantikla. :)
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    dolar alıp kar etmekle önceden uygun fiyata aldığı ürünü sırf dolar yükseldi diye kurnazlık yapıp aldığı fiyatın yakınına satmaya çalışmak bence aynı şey değil sizinkide bakış açısı ama saygı duyarım :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    valla o isler ikinci el araba pazarinda oluyordur anca ya da amazondan siparis edip al sat yapanlar yapıyordur.

Yine de dolar uzerinden alinan urunu dolar uzerinden satmayi yanlis bulmuyorum. dolar ucuzlasa sifiri da ucuzlayacak dogal olarak da ikinci eli de. ki benim olayim boyle degil. muhasebe ofisinden iki pc gecti elime. anakartlari satti. bi islemciyle kendime bir bilgisayar topluyorum digerini de satiyorum.

Simdi ben de ssd alcam. Bir kac ay once kurdan satan varsa alayim. olay bunun gibi.

bence siz baska bir seye sinirlenmisiniz burada patladiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radical Brain -- 14 Ocak 2017; 15:58:34 >
    sıfırı 800 tl olan ve bozulma ihtimali 10000 de 1 olan bir ürün için 520 tl çok değil bence. o zaman 2 sene önce 2 liraya aldığın doları şimdi git 2 liraya bozdur. Kurduğunuz mantık çok saçma olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • embayo kullanıcısına yanıt
    RNNN kullanıcısına yanıt
    @RNN Şunu demek istiyor, her hangi bir bilgisayar parçasını 8 ay önce, mesela dolar 2.8 den aldı mı ? aldı, şimdi dolar 3.7 olmuşken, vicdanen ve 2.el olmasınıda hesaba katarak aldığı fatura fiyatı üzerinden kullanım payınıda düşerek satması gerekiyor mu ? gerekiyor.
    Ancak öyle yapmıyorlar işte, doların bugünkü 3.7 kur üzerinden sıfır fiyatının linkini koyuyor sonra hesaplı sattığını ima ediyor ancak aslında ortada hesaplı bir durum yok, söyleyincede Dolar arttı yeeahhh diye kıvırıyorlar.

2 veya 3 sene önce 100 TL ye 1Tb HDD aldım, bugün istersem 120 tl-140 tl satarmıyım ? satarım. ancak olması gereken fiyat nedir 60 tl bilemedin en en fazla 80 tl.
    Yani, sözüm meclistem dışarı, ne demek istediğimi forum çok iyi biliyor ancak işlerine gelmiyor.
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    masalllah hocam gonlunuz ne kadar hos lakin olay boyle yurumuyor. biz uretici degil tuketici bir toplumuz ve ithalata dayali bir ekonomimiz var dolar olarak aldigimiz urunler doviz uzerinden degerlendiriliyor.

ki ben yine bahsedeyim bunu kendim alip kullanip satmiyorum. hatta iki tane olan urunle kendime bir bilgisayar topluyorum hem de diger urunu satiyorum. ve satarken aman zamaninda ne kadarmis deyip arastirmiyorum guncel fiyat uzerinden ikici el fiyatini belirliyorum. sahibindende aratin 500-600 piyasasi var.

mesela benim arkadasim galeriden 40 bine sifir opel astra (2012) aldi. daha gecen gun 45 bine satti. simdi ben bunu 40 bine aldim ikinci elde oldu deyip dur 35 bine vereyim demez kimse.

sifir urunun fiyati duserse ikinci el de duser. sifir artarsa, ikinci eli de artar. olagan olan budur. zaten insanlar sifiri alabilse ikinci ele yonelmez.

yine kur uzerinden samsung evo 850 alacagim ben mesela gecen sene cekle vs 280-290 liraya alabiliyordum. simdi olmus 360-400 lira. dogal olarak ikinci el olarak satan kisiden de 100 lirana satmasini beklemeyeiz. ki belli ki burada bir urunu satan kisi baska bir urun alacaktir. ticaretini yapanlari ayri tutuyorum.

dedigim gibi arkadas baska bir seye sinirlenip burada patlamis ve yanlis anlamayin siz de yanlis dusunuyorsunuz. :)

• yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    durum aynen bahsettiğiniz gibi hocam ben anlatmaktan yoruldum çünkü herkes herşeyi farkında olduğu halde hala işi dolara piyasaya çekiyorlar..ama biraz da hak veriyorum satıcıda şöyle diyebilir bi vicdanlı benmiyim ben ucuza satsam başkasından pahalıya alacağım o yüzden onlarada söyleyecek fazla bişey yok kendi vicdanına kalmış.
    Size gore ben mi vicdansiz oluyorum bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

@RNN Şunu demek istiyor, her hangi bir bilgisayar parçasını 8 ay önce, mesela dolar 2.8 den aldı mı ? aldı, şimdi dolar 3.7 olmuşken, vicdanen ve 2.el olmasınıda hesaba katarak aldığı fatura fiyatı üzerinden kullanım payınıda düşerek satması gerekiyor mu ? gerekiyor.
    Ancak öyle yapmıyorlar işte, doların bugünkü 3.7 kur üzerinden sıfır fiyatının linkini koyuyor sonra hesaplı sattığını ima ediyor ancak aslında ortada hesaplı bir durum yok, söyleyincede Dolar arttı yeeahhh diye kıvırıyorlar.

2 veya 3 sene önce 100 TL ye 1Tb HDD aldım, bugün istersem 120 tl-140 tl satarmıyım ? satarım. ancak olması gereken fiyat nedir 60 tl bilemedin en en fazla 80 tl.
    Yani, sözüm meclistem dışarı, ne demek istediğimi forum çok iyi biliyor ancak işlerine gelmiyor.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkemiz ekonomi ile tehtit edilirken dolara para yatıran da dolarını bozdurmayanda vatanına ihanet ediyor şuan kim ne derse desin. Üç kuruş para kazanacam diye Amerikanın tabiri caizse iti olmaya gerek var mı kardeşlerim...
    işin üçüne beşine bakarsak sizde alın satın ama ticaretinde olmadığınızı söylüyorsunuz madem 100 lira da sizi zengin etmez. Siz bugün bu ilanı bu fiyata koyduğunuz için yarın bi başkası 50 lira üstünü zaten yazacak. Sürü psikolojisi anlayacağınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Kafa iyimiş hocam , öyle bir dünya yok ama.

Ürün her zaman 0 piyasa değeri neyse 2. elide ona göre satılır . Dolar 10 kat artarsa, dolara endeksli elektronik ürünlerin 2. el değeride 10 kat artar.

Gayrimenkul, otomotiv vs.. her sektörde bu geçerlidir :)

Oturduğunuz evi 10 yıl önce 25.000 liraya aldınız diyelim, şimdi piyasa değeri 200.000 Lira oldu.. Hadi 25.000 Liraya satın o zaman , ben hemen alırım :D

• bado556 kullanıcısına yanıt
    hocam dolar alan satan sizin bizim gibi insanlarlar degil ki. velev ki al sat yapsalar ne olacak bizim etimiz ne budumuz ne. asil dolarlari bozdurmasi gerekenler belli. su birkac aylik surecte vurgun yaptilar resmen.

ayrica neden ekonomimizle tehdit ediliyoruz? cunku ekonomimiz cok zayif. tamamen tuketim ustune. tarim, bilim, sanayi desteklenmiyor ki guzelim ulkemde. bugdayi kirmizi eti bile ithal eder olduk. ekenomiyi bu hale getirenlerin hic mi sucu yok?

neyse.

islemci konusu da yeterince trollendi. :)

ve hala satilik.
  • ikinci el pazarında ürün sahibi istediği fiyatı belirler.bu haktır.lakin sıkıntı burada değil.ürün sahibi,taliplerin fiyat tekliflerini içine sindirebiliyor mu sindiremiyor mu.buna bakmak lazım.bu sefer ne oluyor.satıcı rantabl bir fiyat belirleyemediğinden gelen tekliflere kızıyor.yok ölücüler aramasın, yok ağır konuşurum, yok kalbinizi kırarım tarzında tripler.işte sıkıntı burada.kısacası satıcının da alıcının da medeni davranması elzemdir.fiyat biçerken politika önemlidir.bazen piyasada olmayan ürünün yada bileşenleri kalmayan ürünlerin sıfır fiyatları yüksek olabiliyor.bu nedenle sırf sıfır fiyatına bakarak ikinci elde fiyat belirlemek verimli olmayabiliyor.herkese iyi alışverişler..
  • psyc.hopath P kullanıcısına yanıt
    +1
  • 100 lira ile evi arabayı bir tutmayın arkadaşım benim kızdığım nokta, yok dolar arttı fiyat 50 lira zam falan gibi durumlar. 50 lira ile kimse zengin olmaz ama ikinci el piyasanın artmasında temel oluşturursunuz. Çünki ilan verecek adam önce en düşük fiyata bakıyor genelde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.