Şimdi Ara

Satılık Intel i5 3570K 3.40ghz 6mb 1155p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 Kasım'da aldıktan bir kaç gün sonra tekrar çıkarıp paketlemiş olduğum i5-3570k işlemciyi hiçbir sıkıntısı olduğu için değil, ne yazık ki kullanım amaçlarıma daha uygun başka bir donanım seti ile devam etmem gerektiği çok geç ortaya çıktığı için satıyorum.

İşlemcinin 3 yıl garantisi var ve kutu içeriğinin tamamı, fan kullanılmamış halde, garanti belgesi ve diğer belgeleriyle birlikte verilecektir. Birinci elden tek farkı 'factory sealed' etiketinin açılmış olması.

sürece hakim olmadan overclock kesinlikle yapmamanızı tavsiye etmek ile beraber, overclock yapıldıktan sonra rahatlıkla stabil 4.5GHz performans sağladığı tecrübeyle sabittir.

Ürün o kadar kullanılmadı ki ikinci elden çok, alacağınız işlemciyi biri alıp çalıştığını onayladı gibi bakabilirsiniz.

Ürün fiyatı 500TL'dir, detayları ve ilgili sanalpazar ilanını aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/Intel-I5-3570k-3.40ghz-6mb-1155p__isp5067313

ürün garantisi üç yıldır, aşağıdaki ürün özelliklerinde niçin 3 yıldan 3 güne döndü bilmiyorum fakat ürün garanti süresi 3 yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabey -- 14 Kasım 2012; 23:16:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıfırından fazla fiyat vermek de moda oldu. Hayırlı satışlar.
  • http://www.gold.com.tr/U201687/Intel-Ci5-3570K-3-40ghz-6mb-1155p

normal fiyatı 587, indirimli fiyatı 528 lira. bu sıcak karşılama ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.

edit: kimseyi kazıklamak niyetinde olmadığımın göstergesi olarak fiyatı da düşürdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabey -- 14 Kasım 2012; 21:18:32 >

• sıfır fiyatladırma örneklerinde genelde vatan bilgisayarın fiyatları verildiği için öyle yazmış olabilir "Hypnotica" arkadaşımız :) ürün çünkü her hafta sonu 460-475 TL arası bir fiyatta satılıyor orada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım doğru onu hesaba katmamıştım,

fakat şimdi hesapladım dolar artışı yüzünden bu fiyat an itibariyle vatanın fiyatından aşağıda, bu gidişle daha da altında kalacaktır :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabey -- 14 Kasım 2012; 22:38:51 >

• Bakın gördüğünüz üzere bu forumda yeniyim, tavsiye üzerine buraya ilan verdim. Hayatımı bilgisayar parçası alıp satarak kazanmıyorum, piyasanın dinamikleri nedir, böyle bir durumda ne fiyat verilir bilmiyorum.

Şurada art arda iğneleyici mesajlar atmaya harcayacağınız enerjiyi yol göstermeye harcarsanız çok daha faydalı olmaz mı?

Önceden de belirttiğim gibi kimseyi kazıklamak gibi bir niyetim yok. Kendi adıma oluşmuş saçma sapan bir alışveriş hatasıyla elimde fazla bulunan bu işlemciyi satmaktan başka bir gaye taşımıyorum.

Ayar verene kadar olması gereken nedir söyleyin, ona göre davranayım. Hem ben var olan ve beni etkileyen ekonomik hatayı telafi edebileyim, hem de siz daha fazla gerilmeyin.

Herkesi dolandırıcı yerine koymaya gerek yok, durduk yerde böyle ithamlara cevap vermek durumunda kalmak son derece can sıkıcı.

• O halde ilan vermeden önce benzer ilanlara göz atabilirdiniz. Benzer işlemciler ne kadar ediyor öğrenebilirsiniz. Foruma üye olmak kadar kolay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki samimiyetle soruyorum, hala bu ders verme tavrı niçin?

Yani açık açık söylüyorum işte 'kazıklamak derdinde değilim' ve 'fiyat konusunda tavsiye neyse uyacağım' diye. daha iyi niyetimi belli etmek için ne yapmam gerekiyor?

• 3570k diye aradığımda kendi açtığım ilandan başka satılık ilanına rastlayamadım. eğer gözümden kaçan başka bir 3570k ilanı varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

• Kimseyi kandırmıyorsunuz size böyle bir ithamda bulunmadım. Ders vermek olarak da görmeyin tavsiye olarak görün. Yeni bir üyesiniz acemisiniz. Bunu dile getirin. Fiyat yüksekse inmek için açık kapı bırakın. Kimse zararına bir şey satmak istemez. Yeri geliyor 5 liira inmek bile insanın canını sıkabiliyor ama ikinci elin bir anlamı olmalı. Dolar yükselince benim fiyat aşağı kalır derseniz olmaz.

Örneğin muadil işlemcilere bakabilirsiniz.(2500K oluyor heralde muadili) Ne kadara konmuş. 2500e 2400e bakın, üstüne bakın. Ama sıfırından yüksek fiyat verirseniz bu forumda illa birileri buraya yazar.
  • Tamam yazmasınlar demiyorum, tabii ki yazsınlar, yazmalılar da.

ama bunu 'işte örnek ilan böyle olur, birinci elinden daha pahalıya almak varken niye birinci el alayım ki?' diye laf dokundurarak da yapmak mümkün, derincan adlı üyenin - ki kendisine özel mesajda da teşekkür ettim buradan da ediyorum - yaptığı üzere nazik bir şekilde bu fiyata satmanın imkansızlığını, satarken nelere dikkat etmek gerektiğini açıklayarak yapmak da mümkün.

gelen eleştirinin üslubu bu şekilde olunca tabii ki dolandırıcı yerine konduğumu varsayarım; karşındaki insanın kötü niyetli olduğu düşünülmedikten sonra niçin terslensin ki?

satıcı durumunda da, yorum yapan kişiyken de ikinci tarzı kesinlikle tercih ediyorum. tavsiyelerinize göre fiyatı daha da indirdim ki sanırım bu fiyata birinci el kesinlikle yok. umarım şuan daha uygun bir hale gelmiştir. ilgi ve yorumlar için teşekkür ediyorum.

not: dolar muhabbeti tamamen geyikti, ama yazıyla ne geyik ne değil belli olmuyor, gülen surat kafi değilmiş demek :), o konuda haklısınız diyecek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinabey -- 14 Kasım 2012; 23:50:48 >

• Tamam o halde bende iğrenç mesajımı siliyorum.

Samimiyetle hayırlı müşteriler.
  • tatlıya bağlanmasına sevindim, içim rahatladı benim de, teşekkürler, iyi geceler.

• Patron sattınmı? veya satmadıysan elindemi hala ve nedesin şehir olarak fiyat kırarmısın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.