Şimdi Ara

SATILIK-INDIRIM Sapphire 512 mb Ati HD3450 Pci express

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

512 MB , DDR2 ve 64 bit'tir.

Ürün pci express girişli olup performans ürünü değildir.Oyun performansı nasıldır tam bilmiyorum denemedim , ama tatmin edeceğini sanmıyorum.Belki düşük çözünürlük ve düşük ayarlarda olabilir.

Asıl amacı sisteme görüntü vermeye yarayan , normal ofis pc leri için kullanılabilecek bir ekran kartıdır.

Oyun performansı çok iyi değildir , ne tür oyunlar nasıl oynatır çokta fikrim yok ama çok bir şey beklemeyin.

Yalnızca kart olarak verilecektir.

Fiyat 35 >> 25 TL'dir.

SATILIK-INDIRIM Sapphire 512 mb Ati HD3450 Pci express  SATILIK-INDIRIM Sapphire 512 mb Ati HD3450 Pci express
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 1 Ocak 2014; 12:51:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• oyun performansı çok kötü değil başlangıç seviyesi için iyi 1280x720 çözünürlükte batman arkham orginis rahat oynanıyor.
    DX11 istemeyn oyunlarda sorun yok bizim oğlan Deadpool Lego Super Heros full ayarda oynuyor (tabi bunlara oyun derseniz:)
    küçük bi katkım olsun istedim.saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucker06

oyun performansı çok kötü değil başlangıç seviyesi için iyi 1280x720 çözünürlükte batman arkham orginis rahat oynanıyor.
    DX11 istemeyn oyunlarda sorun yok bizim oğlan Deadpool Lego Super Heros full ayarda oynuyor (tabi bunlara oyun derseniz:)
    küçük bi katkım olsun istedim.saygılar.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam :)

akham origins denemediğim için bilmiyorum , rahat bir şekilde oynanıyorsa 1280x720 de o halde fena bir kart sayılmaz

• hocam hem sadece kart olarak verilecek diyorsun hemde 35 istiyorsun. soğutucuyu vermeden çok değil mi sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selambentahir

hocam hem sadece kart olarak verilecek diyorsun hemde 35 istiyorsun. soğutucuyu vermeden çok değil mi sence?

Ekran kartı ve soğutucu birlikte vereceğim zaten.Yalnızca kart dediğim kutusu vs yok demek istedim

• Hayırlı Alışverişler
  • Fiyat uygun. bilindik markalar 60TL sıfır'ı
    Ofis ve ev tipi kullanım için uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan günceldir arkadaşlar,

• kartı bugün içinde (çarşamba) alabilirmiyim.
  • tarafımdan alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.