Şimdi Ara

SATILIK İMATE POCKET PC (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 7 Ocak 2007; 3:27:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• istersen bir telefoncuya götürde telefonunun değerini bir öğren max 300 ytl vericeklerdir 700 ytl baya bir fazla yazmışsın diye düşünüyorum sen nedersin benim bu fikrime???

hayırlı satışlarrr..............
  • yazdıklarını okudumda aslında senin pek bilgin yok gibi.çünkü senin mesajın üzerine bi araştırma yaptım internette 500ytl ve 600 ytl civarı fiyatlardan dolaşıyo.belki evet 700 ytl diğerlerine göre biraz pahalı ama onunda sebebi cihazın kvk lı olması.eğer 300 ytl ye bu cihazdan bulursan emin ol o cihaz çok kullanılmış ciziği olan yıpranmış veya kayıtsızdır.zaten isteyen alır zorla satma gibi bi niyetim yok.

• arkadaşım 300 ytl demişsin ama telefoncuların hepsinin mezarcı olduunun farkındasındır herhalde. bence burda gereksiz yere yorum yapıp biliyormuş havalarında gezmektense mantığa uygun bir şekilde yorum yazman en doğrusu olur. sonuçta senin qtek s200 15 günlük cihazada 500 ytl diyorlar.senin mantığınla gidersek adamlar onada çok veriyorlar demeliyiz. conjure arkadaşım 500 ile 600 arasında rahat satarsın cihaz temizse( geçen hafta ben 600,00 ytl ye sattım ufak tefek çizikleri olmasına rağmen )
  • cihazı 600 ytl ye sattım mete23. bundan sonra dikkatlice araştırma yapıp öyle yorum yaz.cihazı alan arkadaşıma da hayırla kullanması dileğiyle
    quote:

Orjinalden alıntı: METE23

istersen bir telefoncuya götürde telefonunun değerini bir öğren max 300 ytl vericeklerdir 700 ytl baya bir fazla yazmışsın diye düşünüyorum sen nedersin benim bu fikrime???

hayırlı satışlarrr..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conjure -- 7 Ocak 2007; 3:36:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.