Şimdi Ara

Satılık ikinci el kitaplar, filmler, mizah dergileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık ikinci el kitaplar, filmler, mizah dergileri
    Elimde ikinci el kitaplar, çizgi romanlar, kişisel gelişim dergileri, dvd ve vcd filmler bulunmakta. DVD ve vcdler genel olarak 2010 ve altı yapımı filmlerdir. Bu ilan içinde zamanla elimdeki ürünleri ekleyeceğim. Çok fazla ürün olduğu için tek tek resim ekleyemeyeceğim. Resimler gruplar halinde eklenecektir. Ayrıca istediğiniz ürünler için resimleri ekleyebilirim. Ödeme işlemini sanalpazar üzerinden yapmayı düşünüyorum ama istenirse de önce havale sonra kargo veya Ankara içi bana yakın yerlerden elden teslim yapabilirim. Sanalpazar üzerinde ilanlarım var buradan paylaşılması serbest mi bilmediğimden buraya eklemedim ama isteyenlere özelden link atabilirim ya da serbest ise buradan da paylaşabilirim. Resimlerde görülenlerin haricinde pek çok dvd ve vcd film, kitap, kişisel gelişim dergisi, mizah dergisi (Penguen, uykusuz, lemanyak, lombak) ve çizgi roman bulunmaktadır. Soru sormaktan lütfen çekinmeyiniz.

Aradığınız bir çizgi roman varsa veya 2010 ve altı film varsa bana buradan yazınız. En kısa sürede dönüş yapacağım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Günceldir. Lütfen soru sormaktan çekinmeyiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci el kitap
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.