Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık ikinci el kitaplar, filmler, mizah dergileri Satın Al 10 Ağustos 2015 13:11 1 1 Satılık ikinci el kitaplar, filmler, mizah dergileri Elimde ikinci el kitaplar, çizgi romanlar, kişisel gelişim dergileri, dvd ve vcd filmler bulunmakta. DVD ve vcdler genel olarak 2010 ve altı yapımı filmlerdir. Bu ilan içinde zamanla elimdeki ürünleri ekleyeceğim. Çok fazla ürün olduğu için tek tek resim ekleyemeyeceğim. Resimler gruplar halinde eklenecektir. Ayrıca istediğiniz ürünler için resimleri ekleyebilirim. Ödeme işlemini sanalpazar üzerinden yapmayı düşünüyorum ama istenirse de önce havale sonra kargo veya Ankara içi bana yakın yerlerden elden teslim yapabilirim. Sanalpazar üzerinde ilanlarım var buradan paylaşılması serbest mi bilmediğimden buraya eklemedim ama isteyenlere özelden link atabilirim ya da serbest ise buradan da paylaşabilirim. Resimlerde görülenlerin haricinde pek çok dvd ve vcd film, kitap, kişisel gelişim dergisi, mizah dergisi (Penguen, uykusuz, lemanyak, lombak) ve çizgi roman bulunmaktadır. Soru sormaktan lütfen çekinmeyiniz. Aradığınız bir çizgi roman varsa veya 2010 ve altı film varsa bana buradan yazınız. En kısa sürede dönüş yapacağım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İkinci El PS3 oyunları - 18 Oyun sadece 300 TL Satılık Steam Hesabı 1600 oyun 500 DLc Son Fiyat 1500 TL Satilik DVD Box Setler - Yeni Filmler Eklendi 77 Adet Conan Çizgi Roman
Günceldir. Lütfen soru sormaktan çekinmeyiniz. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İkinci El PS3 oyunları - 18 Oyun sadece 300 TL Satılık Steam Hesabı 1600 oyun 500 DLc Son Fiyat 1500 TL Satilik DVD Box Setler - Yeni Filmler Eklendi 77 Adet Conan Çizgi Roman