Şimdi Ara

#SATILIK# İKİ KUR İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • British Time kurumunda ödemesi yapılmış 2 kur hakkı bulunmaktadır. Bankada çalıştığım için malesef yetersiz zaman dolayısıyla kursa sürekli devamlılık sağlayamıyorum. Bu nedenle satıyorum.

Kur haklarınızı ister başlangıç (elemantary) seviyesinden başlayarak kullanabilir, isterseniz seviye tespit sınavı neticesinde seviyenize uygun sınıftan başlayarak 2 kur devam edebilirsiniz. (Örneğin seviyeniz intermediate üzeri ise; iki kur hakkınızı upper indermediate ve advanced seviyelerinde kullanabilirsiniz)

Kurumun belirlediği devamsızlık sınırını aşmadığınız takdirde başarısız olduğunuz kurun eğitimini, ikinci kez ücretsiz olarak tekrarını alabilirsiniz ve bu sizin diğer kur hakkınızı etkilemez.

Ayrıca eksik olduğunuz noktalarını geliştirmek için, hafta içi ve hafta sonu speaking class, gramer class ya da make-up gibi clublerden faydalanabiliyorsunuz.

Speaking class için, yabancı bir öğrenci/öğretmen geliyor sınıfa ve gündelik konular üzerine tartışıyor, konuşuyorsunuz. Konuşma konusunda çekingenlik yaşayan arkadaşlar için gerçekten tavsiye ederim faydası oluyor :)

Make-up ise, kaçırmış olduğunuz dersler için ayda bir kere birebir özel ders alabiliyorsunuz.

(Haftasonu programı - intermediate sınıfı için) Cumartesi günü yabancı uyruklu bir öğretmen giriyor ve gün boyunca tamamen ingilizce konuşuyor. Türkçe bilmediği için, hem kendinizi anlamaya odaklanıyorsunuz, hem de listening/speaking açısından insan katkı sağlıyor. Pazar günü de Türk öğretmen giriyor derse; fakat o da genelde ingilizce anlatıyor dersi ve sınıfın gerçekten anlamadığı noktalarda Türkçe anlatıyor.

Kaydım şu anda Kadıköy şubesinde. Bakırköy, Mecidiyeköy ve Taksim'de de şubeleri bulunmakta. Kaydı devraldıktan sonra istediğiniz takdirde şubenizi değiştirebiliyorsunuz.

Genel olarak sorulan soru; Kursun bana bir katkısı olur mu?

Öncelikle profesyonel bir eğitim her zaman önemli ve gereklidir. Çünkü aynı Türkçe gibi İngilizce'de de dikkat edilmesi gereken noktalar, kullanım tarzları, deyimler vb. birçok püf noktalar mevcut. Fakat şu da bir gerçek ki, İngilizce öğrenimi kişinin kendisinde biter. Kursun size sağlayacağı katkı, sizin ne kadar öğrenmek istediğinize, ne kadar hevesli olduğunuza bağlıdır. Şahsen boş kaldıkça ingilizce hikaye kitapları okudum, BBC'den haber okuyup bilmediğim kelimeleri not edip ezberlemek yerine, bu bilmediğim kelimeleri günlük hayatımdaki cümlelere entegre ederek öğrendim. İngilizce makaleleri Türkçe'ye çevirdim vb. uğraşlar edindim.

Kısacası siz öğrenmeye istekli olduğunuz sürece, kursun size katkısı olacaktır.

Fiyat iki kur için 1200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 28 Aralık 2014; 4:03:59 >

• Hala duruyorsa 1 kuru devralabilirim. Aklımdaki fiyat 400 tl. Düşünürsen pm at konuşalım dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.