Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Lafım size değil genel olarak böyle ancak bu 10 senelik i7 ler neden sıfır ryzen parasında anlamış değilim |
Umarım satamazsın :) |
Arkadaşlar haklısınız sıfırdan sistem toplayan için pahalı ama elinde 16gb ram h97 anakart i3 işlemcisi olan kişiler sebebiyle fiyat böyle oluyor genelde. Ryzen'e geçmek için anakart ve işlemci almaktansa bu işlemciye geçip her oyun sıkıntısız oynanabiliyor. Ben olsam 1000 liradan fazla vermezdim ama bahsettiğim durumdaki bir arkadaş için alınabilecek mantıklı bir fiyat olmuş. |
4.Nesil gibi eski bir işlemciye üstelik DDR3 uyumlu hangi akıllı 1000 lira verir çok ilginç. |
Burası türkiye Mutlaka bir kek cıkar:)) |
Fiyat fazla değil. senelerdir takip ediyorum bu işlemcinin 2. elleri her zaman 1000 TL'ye satıldı. Seneler öncesinin 1000 TL'si ile şimdiki 1000 TL de aynı değil. İşlemcinin eski olması kötü olması demek değil. Sonraki nesillerin bazılarından çok daha iyi. Ek olarak 1150 pin anakartlara daha iyi işlemci takılamıyor. Battlefield 2042 System Requirements (Minimum)
Battlefield 2042 Recommended Requirements
2021 yılında çıkacak olan Battlefield 2042 gibi bir oyunun bile önerilen işlemcisi. Hem de k olmayanı. |