Şimdi Ara

Satılık i7 2600k işlemci ve msi z68a-gd65 anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar mali sıkıntılardan dolayı pc'mi dağıtmaya karar verdim. i7 2600k (stock soğutuculu) ve msi z68a-gd65 anakart ve corsair 4gb vengeance ram (1 aylık) diğerlerinin garantisi bitmiştir. toplam hepsi 730 lira ayrı ayrı satış olmayacaktır. (anakartın demir panyası kayıp forumdaki çok güvenilir bir arkadaşımdan aldığımda da öyleydi ancak hiçbir teşkil etmiyor 2 aydır sorunsuz kullanıyorum)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 17 Kasım 2013; 15:40:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• OvernightSensation kullanıcısına yanıt
    işlemciyi tek alma şansım yok mu hıc ben alabılırım varsa kardeşim
  • arkadaşlar tek tek de parça satışı yapmaya karar verdim. işlemci= 400 anakart=250 ram= 100 hepsi birden alınırsa da indirim yapılır 730 + kargo benden olur. veya üçüne bir güzel bir laptopla takas da yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 18 Kasım 2013; 21:34:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Dell xps L702X var hocam ustune 600 lira verirsen takas yapabiliriz ( islemcisi stok deil alirken ozellestirilmis , normal klavyesi yerine isikli klavye taktirilmis ve kingston v300 128 gb ssd ve 500 gb hdd takilidir hocam.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK i5 2500K ve MSI Z68
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.