Şimdi Ara

Satılık i-5 3470 İntel İşlemci + Anakart+ Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık i-5 3470 İntel İşlemci + Anakart+ Ram
    Satılık i-5 3470 İntel İşlemci + Dell Marka Anakart,,, Arkadaşlar, Elımde 3 :Takım İ5- 3470 İşlemci ve bu işlemcilerin sıfır olarak takıldığı sıfır anakartlar var. ürünler tamamiyle sıfırdır, geçen aydan benden alışveriş yapan arkadaşlarımda zaten bu ürünleri alıp kullandılar yine aynı ürünlerden 3 takım elımde mevcuttur. Ürünlerin Bir Adedini bektascinar adlı forumdasıma ayırdım çünkü kendisine gecen aylardan sözüm vardı, eğer alımı yapmaz ise yada 2 gün içinde cevap vermez ise o ürünüde satılıga cıkarıcam,,
    Özetle Ürünler;
    1 adet İ 5 _ 3740 işlemci ( Sıfır)
    1 adet Dell orjinal Anakart ( Sıfır)
    1 adet Ön panel kulanlık Mic. ve USB giriş soketleri ( Anakartın orjinal Aksesuarları)
    1 adet 4 GB DDR3 hynix marka HMT351U6CFR8C RAM ( Sıfır)
    1 adet Dell Anakarta ait stock CPU fan ( Sıfır)
    ürünler Montajlandığı gibi durmaktadır, ayrı ayrı satılmayacaktır...

Ürünler Takım olarak Satılacaktır, Fiyat olarak 1 Takım ( işlemci+anakart+ram vs aksesuarlar) 400 TL dir... Alan Arkadaşıma şimdiden hayırlı olsun. İ 5 3470 in Piyasa Fiyatı 450 -500 TL dir bütün set sadece 400 TL
    Fiyat : 400 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• takip

tam bende aynı işlemci ile asus anakartımı satacaktım, sen baya uygun fiyat vermişsin dostum benimde fiyat kırmam gerekecek hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnestico -- 27 Haziran 2013; 9:10:21 >
  • bir takım tarafımdan alınmıştır.
  • Son iki Takım Kalmıstır
  • Bir Takim tarafimdan alinmistir.kargo bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar kubilay daha önceki ilanındaki setlerin hepsini ben almıştım..:)

Şu fiyata dk'sında bitmesi gerekirsen bende kriz var tamam ama hala durması forumda da ekonomik kriz var demekki !

1-2 gün daha takipteyiüm hayırlı işler
  • quote:

Selamlar kubilay daha önceki ilanındaki setlerin hepsini ben almıştım..:)

Şu fiyata dk'sında bitmesi gerekirsen bende kriz var tamam ama hala durması forumda da ekonomik kriz var demekki !

1-2 gün daha takipteyiüm hayırlı işler
    Evet Kemal Üstadım, Forum Krizde Değil Ama Tatilde Muhtemelen :) 3 Adedide Satıldı Bu akşam 1 Set daha geldi Aslında ürünler Satıldı ama 1 Adet Daha Eklenınce İlanı Kaldırmadım, Anakartın Front USB girişini Rica Etmiştin Bende Getirttim Hatta Yeni Ürünlerdede İstedim Diğer Forumdaşlarımada lazım olur diye Unutmadım Göndericem Acelesi Yoktur Diye Düşündüm Ama Hafta Sonu Sende Olacak İnşallah
  • kutarba K kullanıcısına yanıt
    1 set tarafımca satın alınmıstır
  • --------------- İşlemci ve Anakart Ürünlerin Tamamı Satılmıştır İlginize Teşekkürler--------------
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.