Şimdi Ara

Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sahibiyim, hep kılıf ve jelatin ile kullanıldı, temiz ve sorunsuz. Hepsiburada.com'dan alınma.
    Garantisi bitti.
    Orjinal kutusu ve orjinal kutu içeriği (kulaklık, şarj, usb kablo, iğne, kılıf, kitapçıklar) mevcut.
    Faturası yok, muhasebeye verildi zamanında.

Pilini yeni değiştirdim, neredeyse ilk günkü gibi ancak pilini sökerken ince plastik ayraç kısımlarda deforme oldu(fotoğraflarda göstermeye çalıştım).
    Arka tarafta, fotoğraflarda tam belli olmayan, yoğun ışıkta görünen, kullanıma bağlı kılcal çizikler mevcut.

4 çekirdek 1,5GHz işlemci
    2GB ram
    4,7" 720p hd ekran
    8GB dahili hafıza
    8Mp arka 5Mp ön kamera
    Android 4.4.2
    Bluetooth 4.0

Yanında 16GB microSD kart ile birlikte. Kutusundan çıkan kılıf yanında 2 farklı kılıf ve yedek ekran koruyucu da verilecektir.

Fiyat: 350TL >> 300TL
    Takas düşünmüyorum. Dükkanımdan LG G-Watch ile birlikte alındığında indirim mümkün.

Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü) Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü) Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü)
     Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü) Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü) Satılık Huawei Ascend P6 Temiz (Fiyat düştü)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 11 Eylül 2016; 13:30:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Son fiyat talebiniz hakkında pm atarsanız talibim cihaza, iyi satışlar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

Son fiyat talebiniz hakkında pm atarsanız talibim cihaza, iyi satışlar dilerim

Tek cihaz için fiyat sondur ancak LG G-Watch (350TL fiyatı) ile birlikte alınırsa ciddi indirim düşünüyorum.

• Fiyatta indirime gidilmiştir.

• Satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.