21 MART 2010 tarihinde İZMİR BESTBUY'dan ekstra 3 yıl garanti paketi ile satın aldığım HTC HD2 marka telefonumu; aynı üründen hediye geldiği için fazlalık olması sebebiyle satıyorum. Telefon sıfır ayarında tertemizdir.Nokta çizik, renk atması vb.. yoktur.Kutulu ve aksesuvarları tamdır. Sd kartı 2GB'dır. 2 yıl KVK garantili ve yazdığı gibi ekstra 3 yıl da BESTBUY garantilidir. (Orijinal pil değişimi garantiye tabidir.) Alındığı gün HTC sitesinden ROM yükseltmesi yapılmış ve haricinde oyun ve navigasyon dışında bir program yüklenmemiştir. Aynı üründen hediye geldiği için, bir bayan olarak hali hazırda performansını severek tüm özelliklerini kullandığım bir mini laptoptur.
Satış fiyatım; ekstra garantisi ile 1.000 TL. dir. İzmir'de olan arkadaşlar telefonu görebilirler. İzmir dışına önce havale olmak koşulu ile itina ile kargolarım. Telefon sıfır ayarında olduğu için fotoğraf koyma gereği duymuyorum. Daha önce forumda pek çok alışverişim ve fikir/bilgi paylaşımım oldu ancak referans ekleme ihtiyacı hissetmedim.
Seviyeli ve alışverişe yönelik yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Ayça Çatalyürek www.dariadanismanlik.com
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.