Şimdi Ara

SAtılık Hp w1907v 5ms Parlak Ekran 19'' Lcd Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp w1907v Model Parlak ekran LCD monitör . Fiyatı: 200 TL

Ürün ilk günkü temizliğindedir, üzerinde çizik değil toz bile bulamayacaksınız, resimdeki jelatinleri sökülmüstür. Üzerinde stereo hoparlörleri mevcuttur ve parlak ekrandır. Standart LCD lerle yanyana getirdiğinizde görüntü kalitesi, kontrast, renkler fark atmaktadır. Aynı monitörün 22 inçini aldığım için satıyorum. Oyun ve film haslalarının kaçırmaması gereken bir ürün. Yanında Anolog çıkışı DVI'a çeviren aparatı ile vereceğim.

ÖZELLİKLER

· Görüntü boyutu: 19 inç (48,3 cm) çapraz ve görüntülenebilir görüntü - 41,0 cm x 25,6 cm (GxY)

· Görüntü türü: Geniş İnce Film Transistörlü Sıvı Kristal Ekran aktif matris

· Yüzeysel iyileştirme: HP BrightView Teknolojisi

· Piksel: 0,285 mm

· Yenileme yanıt süresi: 5ms (kaldırma + düşme)

· Parklaklık: 300 cd/m2 (tipik)

· Karşıtlık oranı: 1000:1 (tipik)

· Izlenebilir açı: 160 derece yatay ve 160 derece dikey görüntüleme açısı (10:1 minimum kontrast oranı)

· Ekran, Maksimum Piksel Oranı: 60Hz 1440x900''de 136,7 MHz
    Arabirim belirtimleri

· Video giriş sinyali: Analog (15 iğneli minyatür D-sub VGA)

· Görüntü çözünürlüğü: 1440 x 900 @ 60Hz maksimum

· Önerilen çözünürlük: 1440 x 900 @ 60Hz (özgün önerilir) ayrıca 1440 x 900 @ 60Hz''e kadar tüm VESA modları

· Renkli: 16 Milyon renge kadar gerçek renk desteği

· Tarama hızları: 55-75Hz dikey, 30-83kHz yatay
    Özellikler

· Çoklu ortam: Ön ses düzeyi denetimine sahip tümleşik etkin hoparlörler (2 x 2W /kanal)

· Fiziksel güvenlik özellikleri: Kensington kilidi için hazır

· Ekran hareket açısı: Döner ve dikey yatırma aralığı -5 ve 25 derece arası; standart 4 delikli kalıp 100mm x 100mm vida duvar montaj seçeneği

· Tak ve çalıştır: Evet
    Güç

· Güç Kaynağı ve Güç Gereksinimleri: Harici AC 100-240V, otomatik menzilli, 50-60Hz

· Güç Tüketimi: Çalışma modunda en fazla 49 watt; Güç koruması modunda en fazla 2 watt
    Kullanıcı denetimleri

· Kullanıcı Ekran Denetimi Seçenekleri: Parlaklık, Kontrast, Görüntü Denetimi, Renk, Quick View, Dil, Yönetim, Bilgi, Fabrika Ayarları, Çıkış, 8 Dil

Ekran Büyüklüğü (İnç)

19"

Çözünürlük (max)

1440x900

Tepki Süresi

5 mS

Çalışma Frekansı (Hz)

60 Hz

Nokta Aralığı

0.28 Doth Pitch

Bağlantı

Analog

Boyutlar

462 x 380 x 184 mm

Ağırlık

5 kg

Parlaklık (cd/m)

300 cd

Kontrast Oranı (mnt)

1000 : 1

Ekran Tipi

16 : 9 ( Geniş Ekran )

Not : Garanti süresi devam etmektedir.

Fiyatta asla revizyon yapılmayacaktır.

Alışveriş: Önce Ücret Sonra itina ile paketlenerek Kargo şeklinde olacaktır.
    Güven sıkıntınız var ise referanslarımı tek tek okuyunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 8 Temmuz 2009; 12:57:58 >

• DVI yok sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

DVI yok sanırım..

evet
  • Aynı monitörün 24'' olanını kullanıyorum. Alacak veya almayı düşünen kişilerin birşey bilmesini istiyorum bu monitörü Samsung, Acer,LG gibi monitörlerle kıyaslamayın HP gerçekten kaliteli monitördür. Bana inanmayanlar olabilir ama T240 ve benim monitörü yan yana koyan biri olarak ciddi farklar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaReTTa_99

Aynı monitörün 24'' olanını kullanıyorum. Alacak veya almayı düşünen kişilerin birşey bilmesini istiyorum bu monitörü Samsung, Acer,LG gibi monitörlerle kıyaslamayın HP gerçekten kaliteli monitördür. Bana inanmayanlar olabilir ama T240 ve benim monitörü yan yana koyan biri olarak ciddi farklar var..

Aynen dostum. Bende bunu belirtmek istedim ilanımda. diğer monitörlerle kıyaslamayın bile. gerçekten kaliteli görüntüsü vardır.
  • benim de iş yerinde kullandığım bir monitördü. parlak ekran olması renkleri daha canlı gösteriyor. arkamda cam olmasına rağmen yansıma vs. sorunu hiç yaşamadım. birçok yeni model mat ekrandan iyidir. DVI olmaması kötü..
  • eğer uygunsa mönitörü izmirden görerek almak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nabacan

eğer uygunsa mönitörü izmirden görerek almak istiyorum

Malesef Öyle Bir şansın yok hocam. Ben Samsun2dayım. İzmir'e Ücret Almadan Göndermem... Hatta asla göndermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 17 Temmuz 2009; 12:24:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.